Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπάτησε πάνω σε σπασμένα γυαλιά
Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περπατά σε σπασμένα γυαλιά Youtube

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη, αλλά προηγουμένως περπάτησε πάνω σε ένα "μονοπάτι" με σπασμένα γυαλιά. Τι είπε για την κίνησή του.

Μια ριψοκίνδυνη κίνηση έκανε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο πλαίσιο της εξομολογητικής συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή “Tik Talk” και τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας στην τηλεόραση, για την ασκητική ζωή που κάνει τα τελευταία χρόνια και για την αγαπημένη του σύζυγο, Άννα Δημητρίεβιτς, αποφάσισε να δείξει στον δημοσιογράφο πώς είναι να ξεπερνάς τους φόβους σου.

Συγκεκριμένα, έβγαλε τα παπούτσια του και περπάτησε ξυπόλητος πάνω σε ένα “μονοπάτι” από σπασμένα γυαλιά.

“Το concept είναι ότι άλλος ένας φόβος που υπάρχει μέσα μας, το να περπατάμε πάνω σε σπασμένα γυαλιά, αν δούμε κάποιον άλλον να το κάνει μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον φόβο. Κι εμένα κάποιος άλλος μου το έδειξε. Όσο αδειάζουμε από τους φόβους μας, τόσο ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας. Πάντως θέλει μια αυτοσυγκέντρωση για να το κάνεις αυτό, ένα σεβασμό, ζητώντας τη βοήθεια από τα γυαλιά να ξεπεράσω έναν ακόμη φόβο μου”, δήλωσε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ενώ κάλεσε και τον Αντώνη Σρόιτερ να το κάνει.

Προσοχή, το βίντεο μπορεί να ενοχλήσει

Η συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη

Αναφερόμενος στην θρυλική κωμική σειρά “Ντόλτσε Βίτα”, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν χάρηκε την επιτυχία της, λέγοντας:

“Την ημέρα της πρεμιέρας του Ντόλτσε Βίτα είχα ένα μεγάλο χωρισμό με την κοπέλα που ήμασταν τότε κι ήθελα να είμαι δύο μέτρα κάτω από την γη. Δεν χάρηκα την επιτυχία. Ήμουν σε κατάθλιψη για οκτώ χρόνια. Αυτά τα συναισθηματικά δεσμά λύθηκαν κάποια χρόνια μετά σε ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος”.

Ενώ για τη “χρυσή εποχή” της τηλεόρασης και το πόσο διαφορετικός ήταν ο ίδιος, είπε:

“Έβγαινα στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι, φασαρίες και κακό, γυναίκες, ζεν πρεμιέ της εποχής και προσπαθούσα να βρω την ευτυχία μέσα από διάφορους δρόμους αλλά δεν την έβρισκα. Ούτε από τα πολλά τα αυτοκίνητα. Έφτασα σε ένα σημείο κι είχα ένα τζιπ πολυτελείας, ένα διθέσιο κάμπριο, ένα μικρό αμάξι πόλης, δύο αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Ένας μόνος μου κι είχα οκτώ μεταφορικά μέσα. Έπαιρνα πολλά λεφτά κι έλεγα στους φίλους μου να έχετε τα διαβατήρια και πάμε διήμερο στην Ιταλία, Ουγγαρία κ.ά. Σε έβλεπα στενοχωρημένο π.χ. κι έλεγα θες πέντε χιλιάρικα; Πάρ’ τα. Ο χωρισμός με βοήθησε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία να μην καβαλήσω το καλάμι και να νιώσω ότι κάτι έγινα”.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης περιέγραψε τη γνωριμία με τη σύζυγό τους και τα συναισθήματά του, αναφέροντας:

“Η γυναίκα μου έκανε μόντελινγκ. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε στην Ελλάδα. Δούλευε στο Μιλάνο και ήρθε στην Ελλάδα. Είπε στο πρακτορείο της ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Γνωριστήκαμε στο σήριαλ του Μανούσου Μανουσάκη “Για την Άννα”. Όταν έφτασε η συζήτηση στην ομορφιά της μου είπε μια θεϊκή ατάκα και κατάλαβα πως υπάρχει μια διαφορά με τις προηγούμενες ωραίες που είχα γνωρίσει. Μου είπε “Για την ομορφιά μου δεν έχω κάνει τίποτα, είναι ένα κουστούμι που μου το έδωσε ο Θεός. Από κει και πέρα έχει σημασία τι κάνεις”. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό, γιατί μέχρι τότε είχα συνηθίσει όλα αυτά τα πρώτα τραπέζια, τις πίστες, τις σταρ, που η ομορφιά τους ήταν το παν. Με είχε κουράσει αυτό. Την κέρδισα με πολύ μεγάλη αφοσίωση. Δεν καυχιέμαι. Μπορεί αύριο να ερωτευτώ κάποια στιγμή κάποια άλλη, αλλά θέλω να το πω από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά τη γυναίκα μου, δεν ακούμπησα άλλη γυναίκα. Από τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά δεν έχω ακουμπήσει άλλη γυναίκα”.

Τέλος, δήλωσε πως είναι “καβατζωμένος”, ότι δεν έχει περιουσία και πολλά χρήματα και πως χρωστάει, όπως όλος ο κόσμος.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version