Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου

Αν και η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε πώς να ρωτήσει τον καλεσμένο της για την ερωτική του ζωή, ο Θανάσης Πατριαρχέας την έβγαλε από τη δύσκολη θέση και απάντησε μόνος του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, πρωταγωνιστής στη σειρά του ΑΝΤ1 από τη “Γυναίκα χωρίς όνομα”, μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αλλά και πως προέκυψε να γίνει ηθοποιός.

Αποκάλυψε ότι τον προέτρεψε ο Νίκος Ψαρράς να ασχοληθεί με την ηθοποιία. Δήλωσε, επίσης, ότι όταν είπε στον πατέρα του ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, έπαθε ένα μίνι εγκεφαλικό, μιας και τον προόριζε να ακολουθήσει την δουλειά που έκανε κι εκείνος, δηλαδή με τα τουριστικά.

Μίλησε, επίσης, ανοιχτά και για τη σχέση του με τη Μαρία Παπαφωτίου, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του “Γυναίκα χωρίς όνομα”, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνην.

Αν και η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε πώς να ρωτήσει τον καλεσμένο της για την ερωτική του ζωή ο ίδιος την έβγαλε από τη δύσκολη θέση:

“Είμαστε μαζί, ευτυχισμένοι. Ήταν η πρώτη μου κοπέλα στο σίριαλ και έμελλε να γίνει η μέχρι τώρα κοπέλα μου. Γνωριστήκαμε στη σειρά. Πρώτη φορά τη γνώρισα μεσημέρι, Αύγουστο, της έφτιαχναν τα μαλλιά της και είχαμε την πρώτη μας σκηνή στο σκάφος και κατευθείαν είχαμε και φιλί μαζί. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα