Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που τον έφερε σε δύσκολη θέση

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η ερώτηση της Φαίης Σκορδά που τον έφερε σε δύσκολη θέση
Instagram / Theocharis Ioannidis

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, τις σπουδές στη Νομική, την καμπάνια του Armani και τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Καλεσμένος στο “Πρωινό” ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και τραγουδιστής μίλησε για τον χωρισμό των γονιών του, τις σπουδές του στην Αμερική και την καμπάνια του Armani που είχε συμμετάσχει ως μοντέλο.

Τη στιγμή μάλιστα που αναφέρθηκε στην καμπάνια αυτή, η παρουσιάστρια ζήτησε να δουν μια φωτογραφία του. Ο Ιωαννίδης όμως, ήθελε να το αποτρέψει… Ο λόγος ήταν διότι η εν λόγω φωτογράφιση ήταν αρκετά αποκαλυπτική.

«Ήμουν πολύ συχνά γυμνός. Είμαι και γυμνιστής», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και τον έπιασε νευρικό γέλιο, το οποίο μετέδωσε στη Φαίη Σκορδά…

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον ηθοποιό – με αφορμή μια φωτογραφία του με τον Ανδρέα Γεωργίου την οποία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram – εάν θα παίξει σε κάποια από τις σειρές που ετοιμάζει. «Τα πάντα είναι πιθανό να συμβούν. Με όσους ανθρώπους συνεργάστηκα μέχρι τώρα δημιουργήσαμε οικογενειακές σχέσεις. Όταν, λοιπόν, έχεις τέτοιες σχέσεις με τους συνεργάτες σου, μπορεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν. Συζητάμε διάφορα πράγματα με τον Ανδρέα, αλλά είναι πολύ πρόωρο να σου πω ότι του χρόνου θα κάνω αυτό ή το άλλο. Προς το παρόν, παλεύω με τους δαίμονές μου για να δω ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα. Και σίγουρα όλη μου η προσοχή αυτή τη στιγμή είναι στραμμένη στην «Επιστροφή», όπου προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό» απάντησε ο Ιωαννίδης.

Ως προς τις φήμες που έλεγαν ότι με τον Ανδρέα Γεωργίου είχε τσακωθεί, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είπε: «Δεν απαντάω ποτέ σε αυτά που γράφονται ή ακούγονται.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα