Θέση για το βρετανικό δημοψήφισμα πήρε ο Μπέκαμ

default image

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας λίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην ΕΕ, με ανάρτησή του στο facebook αποκάλυψε τι θα ψηφίσει και γιατί. (+Pic)

Ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τάσσεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ανάρτηση-παρέμβαση που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Μπέκαμ επιλέγει να παρέμβει σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή την ώρα μάλιστα που οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν παρουσιάζουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το αποτέλεσμα, ελπίζοντας πως έτσι θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους.

“Ήταν τιμή μου να παίξω στη Μαδρίτη, το Παρίσι και το Μιλάνο με συμπαίκτες από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. Σ’ αυτές τις σπουδαίες ευρωπαϊκές πόλεις οι φίλαθλοι καλωσόρισαν εμένα και την οικογένειά μου και μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την κουλτούρα τους” γράφει ο Μπέκαμ εξυμνώντας την Ευρώπη ενώ σε άλλο σημείο αναφέρετε στους Ευρωπαίους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. “Ήμασταν καλύτεροι και πιο επιτυχημένοι εξαιτίας του Δανού τερματοφύλακα Σμάιχελ, του Ιρλανδού αρχηγού Ρίο Κιν, και του Γάλλου Ερίκ Καντονά”, φωτογραφία με τον οποίον συνοδεύει τη δημοσίευση.

Ακόμη, ο Μπέκαμ καλεί τους Βρετανούς να παραμείνουν ενωμένοι με τον υπόλοιπο κόσμο να να αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα για χάρη των παιδιών τους. Για όλους αυτούς τους λόγους ψηφίσω την παραμονή, λέει ο Άγγλος σταρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα