Θοδωρής Δρακάκης: Έπαθα έμφραγμα την ώρα που έλεγα το δελτίο ειδήσεων

Θοδωρής Δρακάκης: Έπαθα έμφραγμα την ώρα που έλεγα το δελτίο ειδήσεων

Ο Θοδωρής Δρακάκης άφησε πίσω του τηλεοπτικό τοπίο και σε συνέντευξη που παραχώρησε, περιέγραψε ποιες ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του

Ο Θοδωρής Δρακάκης εγκατέλειψε την δημοσιογραφία μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας και οι συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν με μια όμορφη γιορτή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town όπου μίλησε για όλα όσα έζησε κατά τη διάρκεια της καριέρας του και περιέγραψε τις πιο δυνατές και δύσκολες στιγμές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μιλώντας, για την μακρόχρονη πορεία του στον χώρο της τηλεόρασης, περιέγραψε την δυσκολότερη στιγμή.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στον αέρα, απάντησε:

"Τι να πρωτοθυμηθώ. Όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 έπαθα πνευμονία γιατί ήμουν 64 ώρες κλεισμένος σε ένα στούντιο να μεταδίδω τον πόλεμο του Περσικού. Κοιμόμουν για δέκα λεπτά, έπαιρνα κάποιες αμφεταμίνες και συνέχιζα τη μετάδοση. Επίσης, το 1996, την ώρα που εκφωνούσα το δελτίο του Star, έπαθα έμφραγμα. Για είκοσι ολόκληρα λεπτά έλεγα ειδήσεις με τον απίστευτο αυτό πόνο στο στήθος. Όταν τελείωσα, μεταφέρθηκα εσπευσμένα στην εντατική. Ήταν η μοναδική φορά που στην αποφώνησή μου δεν είπα κοιτώντας το πορτοκαλί ρολόι μου: "Κυρίες και κύριοι, ευχάριστες ή δυσάρεστες, αυτές ήταν οι ειδήσεις του Star" και αυτό διότι πονούσα πάρα πολύ."

Ερωτώμενος για το πως προέκυψε η φράση που έγινε χαρακτηριστική για το κλείσιμο των δελτίων του, είπε: "Είναι μια φράση που λέω όλα αυτά τα χρόνια. Την είπα μια φορά, μου άρεσε και την υιοθέτησα. Από τότε παίζει συνέχεια στις σατιρικές εκπομπές οι οποίες με αποκαλούν συχνά βασιλιά του σαρδάμ."

Τέλος, κάνοντας έναν απολογισμό για το τι θα του λείψει περισσότερο, τόνισε: "Θα μου λείψει το άγχος του 'Τρία, δύο, ένα, πάμε, αλλά θα το ξεπεράσω ψαρεύοντας τσιπούρες, σαργούς και καλαμάρια. Φεύγω από την τηλεόραση. Τα έχω ζήσει όλα: αποτυχίες, επιτυχίες, αρρώστιες, τηλεθεάσεις που έφταναν το 70% με τον θάνατο της Καρέζη και καλεσμένη στο στούντιο του ΑΝΤ1 την Αλίκη Βουγιουκλάκη."

SHARE: