Το μήνυμα Βρεττού στο instagram μετά το ατύχημα: ‘Αφού ζω όλα καλά’

Το μήνυμα Βρεττού στο instagram μετά το ατύχημα: ‘Αφού ζω όλα καλά’
Instagram

Ο τραγουδιστής έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους θαυμαστές του μέσα από το λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτειά μου που ξεκινάει, έγραψε

“Αφού ζω όλα καλά. Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτειά μου που ξεκινάει. Σας ευχαριστώ από  καρδιάς”. Με αυτό το μήνυμα απευθύνθηκε ο Ηλίας Βρεττός στους θαυμαστές του μέσα από το λογαριασμό του στο instagram. Ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, με το όχημα στο οποίο επέβαινε να βγαίνει από την πορεία του στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Χρειάστηκαν 45′ λεπτά για να απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες τον άνδρα από τα συντρίμμια.

Ο Ηλίας Βρεττός μετήχθη στο τμήμα αντιμετώπισης τραύματος των επειγόντων περιστατικών του Γενικού Κρατικού Νικαίας. Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας έδωσαν στους δημοσιογράφους τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, το μεσημέρι.

“Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του μπορεί να χαρακτηριστεί ως κρίσιμη. Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, το μόνο που μπορώ να πω ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση” σημείωσε ο Επιμελητής Β΄ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης. Όπως εξήγησε ο γιατρός, έπειτα από ένα τέτοιο τροχαίο, χρειάζεται χρόνος ώστε να έχουν οι γιατροί πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του ασθενούς, η οποία και χαρακτηρίζεται “κρίσιμη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα