Το νέο επάγγελμα της Μέγκαν Μαρκλ με βασιλική άδεια

Το νέο επάγγελμα της Μέγκαν Μαρκλ με βασιλική άδεια
Μέγκαν Μαρκλ AP

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το ΟΚ στη Μέγκαν για να μπορέσει να εργαστεί

Ο επίσημος τίτλος της Μαρκλ είναι πλέον αυτός της Δούκισσας του Σάσεξ μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά media, η Βασίλισσα Ελισάβετ επιτρέπει πλέον στη Μαρκλ να μπορέσει να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που επιτρέπεται μόνο για τα ανώτερα και πιο ηλικιωμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας προς ενασχόληση.

Η Δούκισσα του Σάσεξ εντάσσεται πλέον ως επίσημο μέλος στο Royal Foundation, το ίδρυμα δηλαδή που υλοποιεί και ενισχύει τις φιλανθρωπικές δράσεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι.

Το εν λόγω ίδρυμα βρίσκεται μάλιστα και σε διαδικασία αλλαγής του ονόματός του από “The Royal Foundation” σε “The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and the Duke and Duchess of Sussex”.

Η 36χρονη έχει δηλώσει προσφάτως ότι στοχεύει να κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φιλανθρωπικό της έργο, με τα δικαιώματα των γυναικών να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας της.

“Αυτή τη στιγμή βλέπουμε τόσες πολλές εκστρατείες, όπως το #MeToo και το #TimesUp, δεν υπάρχει καταλληλότερος χρόνος για να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τις γυναίκες που νιώθουν δυνατότερες και τους πολίτες που πραγματικά βοηθούν στο να τις στηρίξουμε, περιλαμβανομένων των ανδρών”, υπογράμμιζε στις αρχές του Μαρτίου.

“Οι γυναίκες δεν χρειάζονται να βρουν τη φωνή τους. Έχουν φωνή» σημείωσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο φόρουμ του Royal Foundation. «Πρέπει να νιώσουν δυνατές ότι μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν και πρέπει να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να τις ακούσει”.

Το Royal Foundation ιδρύθηκε το 2009 από τον Ουίλιαμ και τον Χάρι και επικεντρώνεται σε θέματα όπως το να προσφέρει βοήθεια στους νέους, την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και τη στήριξη βετεράνων του στρατού.

Σημειώνεται πως λόγω του βασιλικού γάμου, η Μαρκλ έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα