Τομ Χανκς: Ανησυχία για την υγεία του – Το χέρι του δεν σταματούσε να τρέμει

Τομ Χανκς: Ανησυχία για την υγεία του – Το χέρι του δεν σταματούσε να τρέμει
Τομ Χανκς Joel C Ryan/Invision/AP

Την ανησυχία των θαυμαστών του προκάλεσαν βίντεο του Τομ Χανκς που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν το χέρι του ηθοποιού να τρέμει πολύ έντονα κατά τη διάρκεια παρουσίασης της νέας του ταινίας.

Την ανησυχία των θαυμαστών του προκαλέσε ο Τομ Χανκς νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Ο αγαπημένος ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για τη νέα ταινία του Baz Luhrmann, φάνηκε να αδυνατεί να συγκρατήσει το ανεξέλεγκτο τρέμουλο του δεξιού του χεριού.

Ο 65χρονος Χανκς, πρωταγωνιστεί στη νέα βιογραφική ταινία για τον Έλβις Πρίσλει ως μάνατζερ του τραγουδιστή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις 4 Ιουνίου, το δεξί χέρι του ηθοποιού έτρεμε πολύ έντονα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει και το δεύτερο προκειμένου να κρατήσει σταθερό το μικρόφωνο.

“Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο για να κάνεις μια ταινία από αυτό, τη Χρυσή Ακτή. Έχω γυρίσει ταινίες στο Μαρόκο, στο Λος Άντζελες, στη Νέα Υόρκη, στο Σιάτλ και στο Βερολίνο. Κανένα μέρος από αυτά δεν έχει αυτό που έχει η Χρυσή Ακτή, και τι είναι αυτό; Δύο λέξεις. Καμία από αυτές τις άλλες πόλεις δεν έχει Dan Murphy” έλεγε ο Τομ Χανκς στο κοινό του -αναφερόμενος στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ποτών- με τους παρευρισκομένους να γελούν και να τον χειροκροτούν ενώ εκείνος κατέβαλε υπερπροσπάθεια για να κρατήσει σταθερό το μικρόφωνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα