‘Τρεις Χάριτες’: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

default image

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

Η κωμική σειρά “Οι Τρεις Χάριτες” είναι ίσως η πρώτη μεγάλη επιτυχία από πλευράς τηλεθέασης του MEGA, αλλά και της ιδιωτικής τηλεόρασης που έκανε τα πρώτα της βήματα πριν από 27 χρόνια. Ξεκίνησε μετά την πρωτοχρονιά του 1990 και προβλήθηκε σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Πώς όμως γλίτωσε η επιτυχημένη σειρά από τη βάσανο των επαναλήψεων όλα αυτά τα χρόνια; Η Μίνα Αδαμάκη, κατά “Τρεις Χάριτες” κόσμον Ειρήνη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Epsilon εξήγησε το γιατί.

Θυμάμαι ότι ο κόσμος, πρώτα τελείωνε το σίριαλ και έδινε ραντεβού για μετά

“Ήταν έκπληξη για όλους μας” αυτό που συνέβη τότε με την επιτυχία της σειράς, δήλωσε και τόνισε πως “ο κόσμος ήταν στα κάγκελα, σε ακολουθούσε από πίσω, φώναζε”. “Θυμάμαι ότι ο κόσμος, πρώτα τελείωνε το σίριαλ και έδινε ραντεβού για μετά” ανέφερε και πρόσθεσε: “Μου αρέσει που σταμάτησε να παίζεται η σειρά στην τηλεόραση αφού είχε παιχθεί πάρα πολύ σε επαναλήψεις”. Όπως εξήγησε η ηθοποιός αυτό δεν έγινε τυχαία.

Το σταματήσαν οι ίδιοι οι συγγραφείς και αυτό το βρίσκω πολύ σωστό. Μετά κουράζει, ευτελίζεται

“Το σταματήσαν οι ίδιοι οι συγγραφείς (Ρέππας-Παπαθανασίου) και αυτό το βρίσκω πολύ σωστό. Μετά κουράζει, ευτελίζεται” σημείωσε. “Παρόλα αυτά παίζεται στο ίντερνετ και το μαθαίνουν, ακουμπάει στα νέα παιδιά με την ίδια ένταση” είπε κλείνοντας η κα. Αδαμάκη.

Το στόρι της σειράς και το reunion που δεν έγινε

Η σειρά περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) και η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου). Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Δείτε ένα teaser που προωθούσε τη νέα σειρά πίσω στο 1990:

Μάλιστα, με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του μεγάλου καναλιού, οι δημιουργοί είχαν συζητήσει με τον σταθμό την προβολή τεσσάρων νέων επεισοδίων με την ίδια ακριβώς σύνθεση. Ενώ όλα ήταν έτοιμα και οι αρμόδιοι είχαν δώσει τα χέρια, το πρότζεκτ ακυρώθηκε. Μάλιστα οι τρεις πρωταγωνίστριες εμφανίζονταν μαζί στα εορταστικά teaser του σταθμού τότε, προϊδεάζοντας έτσι το τηλεοπτικό κοινό για το επικείμενο reunion.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω (04.00 λεπτό):

“Είχα ημερομηνία για να αρχίσουν τα γυρίσματα. Την παραμονή που θα έφευγα (εν. από τις διακοπές της) με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν δεν θα γίνει” δήλωνε σε παλαιότερη συνέντευξή της η Άννα Παναγιωτοπούλου για την επιστροφή της οικογένειας Χαρίτου που δυστυχώς δεν έγινε πραγματικότητα ποτέ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα