Τροχαίο Βρεττού: Αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται αναζητούν οι αρχές

Τροχαίο Βρεττού: Αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται αναζητούν οι αρχές
facebook

Σοβαρό κρίνεται από τους γιατρούς το κάταγμα στη λεκάνη του τραγουδιστή και αναμένεται να αποφανθούν αργότερα για το ενδεχόμενο επέμβασης

Την εμπλοκή ενός δεύτερου οχήματος-ενός λευκού ημιφορτηγού- στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του, εξετάζει η Τροχαία.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η 25 χρονη σύντροφός τους κινούταν γύρω στις 10 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας επί της Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας όταν το όχημά τους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό οδηγού και συνοδηγού, καθώς το όχημα είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδηρικών. Για τον απεγκλωβισμό, μάλιστα, του τραγουδιστή χρειάστηκαν 45 λεπτά!

Σύμφωνα με την μαρτυρία της 25χρονης οδηγού, ένα λευκό ημιφορτηγό τους έκλεισε τον δρόμο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στη προσπάθειά της να το αποφύγει και να προσκρούσει πάνω σε δέντρα.

Όπως δήλωσε και ο μάνατζερ του Βρεττού: “κάποια στιγμή μπήκε ένα λευκό αυτοκίνητο μπροστά τους, τους έκοψε, η κοπέλα έκανε αριστερά να το αποφύγει, έκανε δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο και έπεσε πάνω στο δέντρο. Ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν σταμάτησε, έφυγε”.

Από τη σύγκρουση η 25χρονη τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο, ενώ ο τραγουδιστής φέρει πολλαπλά κατάγματα σε χέρι, πόδι και λεκάνη. Το τελευταίο κρίνεται και ως πιο σοβαρό, ενώ σήμερα θα διαπιστωθεί εάν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο ή όχι.

Ο τραγουδιστής, μέσα από το νοσοκομείο, με ανάρτησή του στο Instagram, όπου αναφέρει “αφού ζω, όλα καλά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα