Τζαν Γιαμάν: Χαμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας με την άφιξη του “Φτερωτού Θεού”

Τζαν Γιαμάν: Χαμός στο αεροδρόμιο της Αθήνας με την άφιξη του “Φτερωτού Θεού”
Τζαν Γιαμάν στο Ελευθέριος Βενιζέλος Facebook / @skaigr

Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της τουρκικής σειράς "Φτερωτός Θεός" του ΣΚΑΙ, έφτασε στην Αθήνα για να παρευρεθεί σε τηλεοπτική συνέντευξη. Η υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Ελληνίδες ήταν εκπληκτική!

Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αθήνα ο Τούρκος ηθοποιός Τζαν Γιαμάν, που πρωταγωνιστεί στην, τουρκικής παραγωγής, επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΙ με τίτλο “Φτερωτός Θεός”.

Ο Τζαν Γιαμάν επισκέφθηκε την Αθήνα για σκοπούς προώθησης και διαφήμισης της σειράς, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός και μοντέλο είναι προσκεκλημένος του καναλιού για τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο γοητευτικός ηθοποιός υπήρξε η αιτία για να συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, που έσπευσε για να τον υποδεχθεί, να τον δει από κοντά και, φυσικά, να φωτογραφηθεί μαζί του.

Φαίνεται πως ο 30χρονος ηθοποιός έχει μεγάλο φανατικό κοινό στην Ελλάδα, ειδικά από το γυναικείο φύλο, αφού η πλειονότητα του κόσμου που “έτρεξε” για να τον δει από κοντά, ήταν θαυμάστριες.

Ο ίδιος πάντως, ακούραστος, με χαμόγελο και θετική διάθεση, φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, ενώ – όπως φαίνεται και στα παρακάτω πλάνα – ήταν πρόθυμος να τραβήξει ο ίδιος τις selfies!

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version