Τζέιμς Κόρντεν: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε διάσημο εστιατόριο λόγω συμπεριφοράς

Τζέιμς Κόρντεν: Του απαγόρευσαν την είσοδο σε διάσημο εστιατόριο λόγω συμπεριφοράς
AP

Απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στους υπαλλήλους του διάσημου Balthazar καταλογίζει στον Τζέιμς Κόρντεν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που απαγόρευσε στον κωμικό την είσοδό του σε αυτό.

Το Balthazar, στέκι διασημοτήτων της Νέας Υόρκης, απαγόρευσε για λίγο την είσοδο τον κωμικό Τζέιμς Κόρντεν αφού μίλησε άσχημα  στους υπαλλήλους του σε αρκετές περιπτώσεις, είπε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, αποκαλώντας τον ηθοποιό “τον πιο προσβλητικό πελάτη“.

Ο Κιθ ΜακΝάλι, ιδιοκτήτης του Balthazar και άλλων δημοφιλών εστιατορίων της Νέας Υόρκης, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram ότι δεν αρνείται συχνά την εξυπηρέτηση σε πελάτη, αλλά αυτό συνέβη στην περίπτωση του Κόρντεν, μετά απο δύο περιστατικά κακής συμπεριφοράς απέναντι σε εργαζόμενους του καταστήματος.

Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση, τον περασμένο Ιούνιο ο Κόρντεν, απαίτησε να του φέρουν νέα ποτά στο τραπέζι του “αμέσως”, να τον κεράσουν τα προηγούμενα, κι όλα αυτά με απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι στον σερβιτόρο, επειδή είχε βρει μια τρίχα το πιάτο του κι ενώ είχε φάει το φαγητό του.

Σε μια άλλη περίπτωση, αυτόν τον μήνα, ο Κόρντεν πήγε στο εστιατόριο με τη σύζυγό του η οποία παρήγγειλε ομελέτα με κρόκους αυγών αλλα το πιάτο της περιείχε λίγο ασπράδι. Αν και η ομελέτα ξαναφτάχτηκε, στο τραπέζι έφτασε με συνοδευτικό πατάτες και όχι σαλάτα, όπως την είχε παραγγείλει το ζευγάρι. “Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου! Ίσως να πάω στην κουζίνα και να μαγειρέψω μόνος μου την ομελέτα!” είπε ο Κόρντεν στον σερβιτόρο.

Η απαγόρευση ήρθη λίγες ώρες αργότερα όταν σύμφωνα με τον Κιθ ΜακΝάλι, ο Κόρντεν του τηλεφώνησε και ζήτησε συγγνώμη. “Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες”, ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Η είδηση κάνει τον γύρο των social media. H Ryanair μάλιστα σε ανάρτησή της τρολάρει τον Κόρντεν, βάζοντας το σήμα του απαγορευτικού σε μια φωτογραφία του ενώ αυτός βρίσκεται μέσα σε αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα