Τζένη Μπότση: Η ενόχληση σε ερώτηση δημοσιογράφου - "Δεν είμαι μανούλα, είμαι μάνα!"

Τζένη Μπότση
Τζένη Μπότση GLOMEX

Έντονα αντέδρασε η Τζένη Μπότση σε ερώτηση δημοσιογράφου, εκφράζοντας την ενόχλησή της επειδή την αποκάλεσε "μανούλα". Τι απάντησε ηθοποιός.

Δηλώσεις σε δημοσιογράφους έκανε η γνωστή ηθοποιός Τζένη Μπότση το βράδυ της Δευτέρας (28/11), σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, την κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, λόγω της στάσης του απέναντι στη Λένα Δροσάκη.

"Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένας άνθρωπος που δίνει το στίγμα του στη δουλειά και το δίνει και κοινωνικά. Έκανε αυτό που έπρεπε. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν την εξουσία τους. Όσοι δεν μπορούν να το διαχειριστούν, είναι επικίνδυνοι", είπε η Τζένη Μπότση.

ADVERTISING

Στη συνέχεια, δημοσιογράφος ξεκίνησε να απευθύνει μια ερώτηση στη γνωστή ηθοποιό, λέγοντας: "Επειδή είστε και μανούλα...". Αμέσως, η Τζένη Μπότση τον διέκοψε και τον διόρθωσε, εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της με την λέξη "μανούλα", και του απάντησε:

"Μανούλα δεν είμαι! Είμαι μαμά. Μανούλα δεν είμαι. Υπάρχει κάτι υποκοριστικό στο μανούλα. Δεν είμαι νούλα σε καμία περίπτωση. Είμαι μάνα!".

Δείτε την αντίδραση της Τζένης Μπότση:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη Φιλιππίδη, Πέτρος Φιλιππίδης
SHARE:

24Media Network