Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσιακή στη φωτογράφιση για τη νέα της ταινία “The Mother”

Τζένιφερ Λόπεζ: Εντυπωσιακή στη φωτογράφιση για τη νέα της ταινία “The Mother”
Τζένιφερ Λόπεζ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Με ένα μπλε φόρεμα του σχεδιαστή Αλεξάντρ Βοτιέ, ποζάρει η Τζένιφερ Λόπεζ σε φωτογράφιση για την ταινία "The Mother" που έρχεται στο Netflix. Τα καρέ που μοιράστηκε στο Instagram.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) μοιράστηκε με τους 242 εκατ. ακόλουθούς της στο Instagram, το παρασκήνιο της νέας της φωτογράφισης για την ταινία “The Mother” όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Λούσι Πέρεζ (Lucy Paez).

Επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή δημιουργία υψηλής ραπτικής του σχεδιαστή Αλεξάντρ Βοτιέ (Alexandre Vauthier) από την συλλογή Φθινόπωρο 2022, σε μπλε χρώμα με φουσκωτά μανίκια, διαφάνειες και βολάν λεπτομέρειες. Την συνδύασε με ασορτί μυτερές μπότες και ασημένια αξεσουάρ.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, στη νέα της ταινία υποδύεται μια πρώην δολοφόνο που ζει κρυμμένη στην Αλάσκα και έχει αναγκαστεί να δώσει για υιοθεσία την μοναχοκόρη της. Οταν το παιδί απειλείται από δύο επικίνδυνους άνδρες επιστρέφει για να το προστατεύσει.

Η σκηνοθεσία είναι της Νίκι Κάρο (Niki Caro) και πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζόζεφ Φάινς (Joseph Fiennes), Ομάρι Χάρντγουικ (Omari Hardwick), Πολ Ράτσι (Paul Rac) και Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (Gael García Bernal).

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαiου στο Netflix, που είναι το Σαββατοκύριακο της Γιορτής της Μητέρας.

Οι φωτογραφίες – βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ:

“The Mother”: Το trailer της ταινίας στο Netflix

Η περίληψη αναφέρει χαρακτηριστικά:Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ. Μετά από χρόνια που κρυβόταν στην άγρια φύση της Αλάσκας, μια εκτελέστρια επιστρέφει για να σώσει την κόρη που αγαπούσε από μακριά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα