Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: Είμαι στα καλύτερά μου!

Τζένιφερ Λόπεζ για Μπεν Άφλεκ: Είμαι στα καλύτερά μου!
Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ 2021 Chris Polk/AP Photo

Η Τζένιφερ Λόπεζ επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ και παραδέχεται πως ποτέ δεν υπήρξε καλύτερα στην προσωπική της ζωή.

Μετά τα αλεπάλληλα βραδινά ραντεβού τους σε εστιατόρια και τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον πρώην σύντροφό της, Μπεν Άφλεκ να φουντώνουν, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε την αποκάλυψη που όλοι περίμεναν και επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις της πως διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με το elle.gr, η 51χρονη Λατίνα σταρ, σε πρόσφατη συνέντευξη στο Apple Music 1 και στον Zane Lowe, παραδέχθηκε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και μάλιστα δεν υπήρξε ποτέ πιο καλά.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, δήλωσε. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι αναρωτιούνται πάντα. Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι καλά; Αυτό είναι. Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα. Και θέλω οι άνθρωποι που νοιάζονται για μένα, επειδή και εγώ νοιάζομαι για εκείνους, να ξέρουν πως έχω φτάσει σε ένα σημείο που νιώθω υπέροχα από μόνη μου. Και νομίζω ότι μόλις φτάσεις σε αυτό το σημείο, τότε σου συμβαίνουν φανταστικά πράγματα που δεν φανταζόσουν ότι θα συμβούν ξανά. Εκεί ακριβώς βρίσκομαι. Και αγαπώ όλη την αγάπη και τις καλές ευχές που έρχονται στον δρόμο μου. Και θέλω όλοι να ξέρουν ότι αυτή είναι η καλύτερη στιγμή, η καλύτερη στιγμή της ζωής μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα