Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της – “Δεν έχω σχέση μαζί του”

Τζούλια Νόβα: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της – “Δεν έχω σχέση μαζί του”
Η Τζούλια Νόβα papadakispress

Η Τζούλια Νόβα μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό του παιδιού της. Όσα είπε για τη σχέση με την οικογένειά της.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης (26/05) η Τζούλια Νόβα. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε για την τρυφερή σχέση με την κόρη της, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, ενώ αναφέρθηκε και στην κακή σχέση που διατηρεί με τον πατέρα της.

«Με βοηθάει ο θηλασμός στο να χάσω βάρος, ούτε ένα λεπτό δεν έχω στερηθεί κάτι. Από Σεπτέμβριο θα είναι πιο εύκολο να αφήνω τη μικρή και να εργαστώ. Τώρα δε γίνεται γιατί τρέφεται αποκλειστικά με θηλασμό. Στην αρχή δεν ήθελα να φαίνεται το παιδί, αλλά κυκλοφορώ τόσο πολύ έξω, οπότε την έχουν ήδη δει. Αν δεν είχα τη μικρή θα πήγαινα σε reality με τον σύντροφό μου», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.

Ενώ σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννα, Τζούλια Νόβα δήλωσε: «Δεν αντιμετώπισα δυσκολία με τον τοκετό στο σπίτι. Ήμουν πολύ ψύχραιμη και συνειδητοποίησα ότι αντέχω τον πόνο. Ο Μιχάλης μένει και μόνος του με τη μικρή, αλλάζει πάνες, υπάρχει βοήθεια, συνεργασία. Ήθελε από μικρός να γίνει πατέρας».

Κλείνοντας, η Τζούλια Νόβα μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία απολύτως επικοινωνίας με τον πατέρα της: «Με τον πατέρα μου δεν έχουμε σχέσεις, δεν υπάρχει επικοινωνία. Με τον αδελφό μου τώρα σιγά σιγά, παρόλο που δεν είχαμε, έχουμε μια επικοινωνία, μιλάμε».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Τζούλια Νόβα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version