Βάσω Λασκαράκη: Το δύσκολο διαζύγιο, η κόρη της και ο νέος έρωτας

Βάσω Λασκαράκη: Το δύσκολο διαζύγιο, η κόρη της και ο νέος έρωτας

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ζευγάρια στις περιπτώσεις αυτές, αλλά και για τον νέο της σύντροφο.

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε εκ βαθέων στην Ελεονώρα Μελέτη.

Το όνομα της ηθοποιού έχει απασχολήσει έντονα τον τελευταίο καιρό, λόγω του διαζυγίου της από τον, επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη και του νέου συντρόφου της, του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου. Αν και τόσο η ίδια, όσο και ο Γιάννης, απέφευγαν να μιλήσουν για το θέμα του χωρισμού τους, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά και μεγάλη ειλικρίνεια για το διαζύγιό τους.

Μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια τέτοια απόφαση, ενώ τόνισε πως κανένα διαζύγιο δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα και ότι αν κάποιος το πει αυτό θα είναι ψέματα, ενώ πρόσθεσε: “Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι”.

Σχετικά με το αν σκέφτηκε να μην χωρίσει λόγω του παιδιού, δήλωσε πως δεν το σκέφτηκε ποτέ, καθώς δεν θα ήταν ευτυχισμένη και πρόσθεσε πως μάλλον κανένα παιδί να το ήθελε αυτό για τους γονείς του. Σχολίασε, επίσης, το γεγονός ότι δεν έχουμε καμία μα καμία “παιδεία διαζυγίου”, όπως την αποκάλεσε, και ότι κάνουμε τραγικά όσον αφορά στη διαχείριση των προβλημάτων ενός διαζυγίου και στην όλη κατάσταση.

Καταπιάστηκε, επίσης, με το θέμα των παιδιών στις περιπτώσεις αυτές και είπε πως η ίδια και ο Γιάννης συμβουλεύτηκαν παιδοψυχολόγο προτού το πουν στην κόρη τους, καθώς το θέμα είναι λεπτό και οι γονείς μπορεί να χρησιμοποιήσουν φράσεις που δεν είναι κατάλληλες. Συν αυτών, όπως τόνισε, η κάθε ηλικία χρειάζεται τον δικό της τρόπο, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να συμβουλευτεί κανείς ειδικό.

Επίσης, αποκαλύφθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη για τη νέα της σχέση με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτου, με τον οποίο περνάει πάρα πολύ όμορφα. Αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, στη συναισθηματική διαδικασία που βρισκόταν μετά από το διαζύγιο, όσον αφορά στο να ερωτευτεί ξανά, ενώ απάντησε αινιγματικά στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτης για το αν έχουν αρραβωνιαστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα