#VegasStrong: H Britney Spears επιστρέφει στο Βέγκας μετά το μακελειό

#VegasStrong: H Britney Spears επιστρέφει στο Βέγκας μετά το μακελειό
Famed U.S. singer Britney Spears sings during her concert in Taipei, Taiwan, Tuesday, June 13, 2017. (AP Photo/Chiang Ying-ying) AP

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο σημείο της μαζικής δολοφονίας που στοίχισε τη ζωή σε 58 ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες

Στη σκηνή του Λας Βέγκας, για πρώτη φορά μετά το μακελειό στην αμερικανική πόλη που διαδραματίστηκε την 1η Οκτωβρίου, επέστρεψε η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς το βράδυ της Τετάρτης. Η ποπ ντίβα βγήκε μπροστά στους θαυμαστές της φορώντας μπλουζάκια που έγραφαν #VegasStrong, δηλαδή το Βέγκας είναι δυνατό.

Η τραγουδίστρια αφιέρωσε μερικά λεπτά πριν την εμφάνιση προκειμένου να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους θαυμαστές της. “Πριν ξεκινήσω το show, θέλω να πω ότι βρισκόμαστε εδώ για εσάς, βρισκόμαστε εδώ για μας και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί” σχολίασε.Στη συνέχεια κάλεσε δίπλα της ορισμένους από τους ανθρώπους που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες και ζήτησε από το κοινό να τους χαρίσει το πιο θερμό χειροκρότημα.

Η τραγουδίστρια είχε στείλει τα συλλυπητήρια της λίγες ώρες μετά το φρικτό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε 58 ανθρώπους και τραυμάτισε εκατοντάδες άλλους. “Συντετριμμένη από τα πρωινά νέα. Κρατώ τα τραγικά θύματα του Λας Βέγκας στις προσευχές μου” έγραφε τότε.

Το βράδυ της Κυριακής 1 Οκτωβρίου, ο Στίβεν Πάντοκ άνοιξε πυρ από τη σουίτα δύο δωματίων που είχε νοικιάσει στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου Μανταλέι Μπέι και συνέχισε να ρίχνει επί δέκα συνεχόμενα λεπτά εναντίον του κοινού που παρακολουθούσε συναυλία κάντρι μουσικής στο Λας Βέγκας, σκοτώνοντας 58 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 500.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΒΑΝ/AP Photo/Chiang Ying-ying

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα