Βίκυ Καγιά: “Δεν πάει το μυαλό μου στο ποιος μπορεί να έκανε bullying στην Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο GNTM”

Βίκυ Καγιά: “Δεν πάει το μυαλό μου στο ποιος μπορεί να έκανε bullying στην Ηλιάννα Παπαγεωργίου στο GNTM”
GNTM Facebook

Τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πως έχει βιώσει bullying όσο συμμετείχε στο GNTM σχολίασε η Βίκυ Καγιά.

Την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Jeremy Asgari, στο πλαίσιο του podcast “Inside With Outsiders”, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για τις δυσκολίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της ως κριτής του GNTM αλλά και για τα κιλά της, σχολίασε η Βίκυ Καγιά.

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN και την εκπομπή “OPEN Weekend”, η παρουσιάστρια και μοντέλο σχολίασε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο, ωστόσο όπως δήλωσε δεν έζησε μαζί της όσα αποκάλυψε η ίδια στη συνέντευξή της.

“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο. Δεν τα έχω ζήσει αυτά μαζί της. Όπως ξαναείπα, θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια, γιατί αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά καθαρά την ίδια. Οπότε το τι θέλει να δώσει και τι όχι, είναι δικό της θέμα. Αν με ρωτάτε αν είδα κάτι εγώ, δεν κατάλαβα ποτέ κάτι. Δεν πάει καν το μυαλό μου ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, που μπορούσε να της κάνει bullying γιατί η παραγωγή είναι αυτή που είναι τόσο χρόνια, δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα σε κανέναν και για κανέναν λόγο, το κανάλι είναι τελείως κατά αυτής της λογικής, εμείς όλοι εκεί ποτέ… οπότε είναι μάλλον κάτι δικό της που πρέπει να το πει η ίδια. Εγώ δεν ξέρω πού να πάει το μυαλό μου”.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Στο GNTM βίωσα bullying”

“Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο modelling ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο, απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα bullying στη δουλειά“, ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα