Βίκυ Καγιά για επιστροφή και αλλαγές στο GNTM: “Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια”

Βίκυ Καγιά για επιστροφή και αλλαγές στο GNTM: “Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια”
Η Βίκυ Καγιά Instagram Βίκυς Καγιά

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM, τονίζοντας πως όλες οι αλλαγές που θα υπάρξουν στην επιτροπή, αποτελούν αποφάσεις του καναλιού.

Η επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον νέο κύκλο του GNTM είναι γεγονός και από όπως φαίνεται το επιτυχημένο μοντέλο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ριάλιτι του Star.

Η ίδια μίλησε για την επιστροφή της στο GNTM, αλλά και για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στα πρόσωπα. Η Βίκυ Καγιά ξεκαθάρισε πως δεν ευθύνεται για τις αλλαγές που θα δούμε στην επιτροπή, τονίζοντας πως όλες οι αλλαγές αποτελούν αποφάσεις του καναλιού.

«Κάνουμε ολική επαναφορά, μόνο κορίτσια, νέοι κριτές, νέοι coaches. Έχουν καλέσει τους πάντες, θα παίξουν καρέκλες και με και χωρίς, μαζί και χώρια να δούμε τι ταιριάζει. Εγώ μπορεί να έχω προτείνει 15 ανθρώπους, αλλά αν δεν δεις πώς λειτουργούν στην πράξη δεν μπορείς να πάρεις απόφαση», είπε η Βίκυ Καγιά και συνέχισε:

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ “θα έρθει ο ένας, θα φύγει ο άλλος”, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα»;

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί άλλαξαν τα πρόσωπα. Καταλαβαίνω και ανθρώπινα και επαγγελματικά πώς μπορεί να έχει ενοχλήσει και πώς μπορεί να έχει πληγώσει και στεναχωρήσει κάποιους ανθρώπους και συνεργάτες», είπε, καταλήγοντας η Βίκυ Καγιά.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα