Βίντεο: Επίθεση με μπουνιές, κλωτσιές και “γαλλικά” στον Jay Z από την κουνιάδα του. Όσκαρ απάθειας στη Beyonce

default image

Απίστευτος καυγάς ανάμεσα στον Jay Z και την κουνιάδα του μπροστά στα μάτια της Beyonce (Pics + Vids)

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο από κλειστό κύκλωμα ξενοδοχείου στο οποίο απεικονίζεται η αδερφή της τραγουδίστριας Beyonce, Solange, να επιτίθεται μέσα σε ασανσέρ στον κουνιάδο της Jay Z.

Στις εικόνες μπορεί κανείς να διακρίνει έναν σωματοφύλακα να προσπαθεί να απομακρύνει την 27χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι εμφανώς εκτός εαυτού, ενώ αντιθέτως η αδελφή της Beyonce παραμένει απαθής.

Εντύπωση προκαλεί και το post που μοιράστηκε η Beyonce μετά τη διαμάχη τους που αναφέρεται σε αρνητικές οντότητες και πως πρέπει να επιλέγουμε με σύνεση τους φίλους.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στα playoff των Brooklyn Nets λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από τον καυγά του Jay Z με την αδερφή της διάσημης τραγουδίστριας, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

 

Το ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη, όπου είχε φιλοξενηθεί η βραδιά του περίφημου Met Gala της Νέας Υόρκης στις 5 Μαΐου, ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση της διαρροής εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του.

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η διεύθυνση του ξενοδοχείου Standard Hotel , που βρίσκεται στο Μανχάταν, εκφράζει την οργή της για τη δημοσίευση του βίντεο και απείλησε να λάβει μέτρα κατά αυτών που το δημοσιοποίησαν.

“Είμαστε συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι που προφανώς υπήρξε μια ρωγμή στο σύστημα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας που υποσχόμαστε στους πελάτες μας”, αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου.

“Ερευνούμε τις συνθήκες δημοσιοποίησης του βίντεο και θα ζητήσουμε την τιμωρία των ατόμων που εμπλέκονται” συμπληρώνεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα