Βισκαδουράκης: “Αυτός ήταν ο λόγος που είπα το ‘ναι’ στο Survivor”

Βισκαδουράκης: “Αυτός ήταν ο λόγος που είπα το ‘ναι’ στο Survivor”
Ο Θανάσης Βισκαδουράκης glomex

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση της Acun Medya και να βρεθεί στο Survivor μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Μπορεί ο νέος κύκλος του Survivor να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα και οι παίκτες να μάχονται στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης όμως αποτελεί παρελθόν από το reality επιβίωσης από τις αρχές του χρόνου, συνεχίζοντας τη ζωή του στην Ελλάδα στο πλευρό της οικογένειάς του.

Μιλώντας “Ανοιχτά” στην Αννίτα Πάνια, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη δική του συμμετοχή στο παιχνίδι και για τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχθεί την πρόταση της εταιρείας παραγωγής του reality και να αφήσει την οικογένειά του για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποκάλυψε πως οι λόγοι της συμμετοχής του ήταν καθαρά οικονομικοί, καθώς όπως είπε, το οικονομικό όφελος ήταν μεγάλο, ενώ περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούσαν εκεί με τις ίντριγκες και τις στρατηγικές να πρωταγωνιστούν.

“Για να μιλάμε ειλικρινά; Ο κύριος λόγος που δέχτηκα την πρόταση ήταν τα οικονομικά. Το οικονομικό όφελος ήταν τεράστιο. Δουλειά δεν είχα, πρόταση δεν είχα ούτε τηλεοπτική ούτε θεατρική, δεν περπατούσε τίποτα και ήμουν οικονομικά σε αναμονή από κάποιες δουλειές και όταν με κάλεσε άνθρωπος της παραγωγής και μου το πρότεινε ευγενέστατα, του είπα ότι δεν έχω δει ποτέ Survivor και μου είπε δεν πειράζει, σε θέλει ο Ατζούν. Κατέβηκα χαλαρά. Δεν είχα δει ότι υπάρχουν τα Συμβούλια, οι τσακωμοί, οι ίντριγκες, οι έριδες”, δήλωσε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πώς ήταν η εμπειρία του εκεί απάντησε: “Ήταν δύσκολα. Κατέβηκα με την έννοια ότι θα με προσέξουν και στα 53 μου λέω κάτι θα μου δώσουν. Οι πρώτες 30 ημέρες ήταν δύο κουταλιές ρύζι. Τίποτα άλλο. Συνέχεια τσακωμοί, φωνές, κόντρες, μου κούραζαν το αυτί, πεινούσαμε πολύ“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα