Βρέθηκε χαμένο πορτοφόλι της Ντάιαν Κίτον, 50 χρόνια μετά

Βρέθηκε χαμένο πορτοφόλι της Ντάιαν Κίτον, 50 χρόνια μετά
Η ηθοποιός Ντάιαν Κίτον Chris Pizzello/Invision/AP

Η ηθοποιός έχασε το πορτοφόλι της που ήταν γεμάτο με οικογενειακές φωτογραφίες. Και τώρα, 50 χρόνια αργότερα, το παίρνει πίσω!

Η γνωστή ηθοποιός Ντάιαν Κίτον, κάτοχος βραβείου Όσκαρ, εξέφρασε την έκπληξή της, για το περιστατικό με το χαμένο πορτοφόλι, με αναρτήσεις της στα social media, κατόπιν και της δημοσίευσης της είδησης από τη New York Daily News.

Το πορτοφόλι βρήκε κάτοικος της πολιτείας της Νέας Υόρκης ονόματι Άντον Λουλτζουράτζ μέσα σε αποθήκη την οποία αγόρασε σε δημοπρασία στο Μπρίουστερ. Ανάμεσα στα αντικείμενα που βρήκε ήταν ένα πορτοφόλι, μέσα σε θήκη παπουτσιών!

“Πρόκειται για την πιο τρελή ιστορία!”, έγραψε η ίδια σε ένα tweet και μοιράστηκε το άρθρο της εφημερίδας. “Δεν θυμάμαι να το χάνω, αλλά δεν με εκπλήσσει αυτό γιατί έχω χάσει το πορτοφόλι μου πολλές φορές!”, πρόσθεσε.

Μέσα στο δερμάτινο πορτοφόλι της βρέθηκαν 32 οικογενειακές φωτογραφίες της μαζί με την άδεια οδήγησής της εκδοθείσα από την πολιτεία της Καλιφόρνια το 1966. Η άδεια έφερε το όνομα Ντάιαν Χολ αλλά η εικόνα της έμοιαζε υπερβολικά με αυτήν της Κίτον.

“Το άνοιξα και αμέσως σκέφτηκε, είναι αυτή η Ντάιαν Κίτον η ηθοποιός;”, είπε ο Λουλτζουράτζ στην Daily News. Και πρόσθεσε ότι σκέφτηκε: “Δεν θα μπορούσε. Ή ίσως θα μπορούσε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα