Ξέσπασε η Μπέσσυ Αργυράκη: “Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου”

Ξέσπασε η Μπέσσυ Αργυράκη: “Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου”
Μπέσσυ Αργυράκη Glomex

Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τη συμμετοχή της στο DWTS, για την Eurovision του 1977 και για τα αρνητικά σχόλια που κάνουν λόγο για "επιτηδευμένη χαριτωμενιά".

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/01) η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο DWTS, αναφέροντας:

“Μια λατρεία ήταν, μια ψυχοθεραπεία. Για μένα ήταν ένα παράθυρο στο φως. Ένα πράγμα που δεν ήξερα ότι θα τα καταφέρω τόσο καλά. Είχα έναν πολύ καλό δάσκαλο, τον Γιούρι. Άκουγα πολύ ωραία λόγια, έκανα πολλά χορευτικά, έκλεισε ένας πολύ ωραίος κύκλος. Το ότι είχα τον ρυθμό μέσα μου, βοήθησε”.

Η διάσημη τραγουδίστρια θυμήθηκε, επίσης, την εμφάνισή της στην Eurovision του 1977, λέγοντας: Τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην εμφάνισή μας, ακόμη και το ενδυματολογικό. Ντύθηκα “Μαριάννα Τόλη”, που ήταν πάντα με τα ριχτά”.

Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε, ακόμη, στα αρνητικά σχόλια που κάνουν λόγο για “επιτηδευμένη χαριτωμενιά”, αλλά και στον ηλικιακό ρατσισμό.

“Βγαίνουν κάποιοι και λένε, κοιτάς τον φακό και κάνεις την χαριτωμένη. Κάποια σχόλια καμιά φορά. Δεν κάνω την χαριτωμένη, είμαι ο εαυτός μου. Αυτό δεν θα το στερηθώ εγώ ίδια, το να είμαι ο εαυτός, και δεν θα το στερήσω από ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι κάτι που προσποιούμαι αλλά είναι ο ίδιος μου ο εαυτός αυτό που βλέπετε. Δεν μπορώ να τηρήσω και να ακολουθήσω αυτά που μου λένε. Προτιμώ να είμαι αυτό που είμαι και να μένουν γύρω μου άνθρωποι οι οποίοι το αντιλαμβάνονται”, είπε σχετικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα