Ζάχος Χατζηφωτίου: Όταν η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση τους

Ζάχος Χατζηφωτίου: Όταν η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση τους
Έλενα Χριστοπούλου papadakispress

Το φημολογούμενο ειδύλλιο της Έλενας Χριστοπούλου με τον Ζάχο Χατζηφωτίου είχε απασχολήσει πριν από περίπου τέσσερα χρόνια με τους δύο να σπεύδουν τότε να ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε ταράξει τα νερά της ελληνικής σόου μπιζ, όταν σε συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι διατηρούσε επί επτά χρόνια σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου.

Την επόμενη κιόλας μέρα η γνωστή booker, τηλεφωνώντας στο “Πρωινό” αποπειράθηκε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σημειώνοντας πως τον γνωρίζει χρόνια, τον αγαπά πολύ αλλά δεν θα ήταν ποτέ μαζί λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που τους χωρίζει.

“Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός.

Με έχει βοηθήσεις στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του. Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ.

Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα”

Τη σκυτάλη πήρε σε δεύτερο χρόνο και ο Ζάχος Χατζηφωτίου ρίχνοντας το φταίξιμο για “τις δηλώσεις του που παρερμηνεύτηκαν” σε “κάποιους κακοηθείς”.

Συγκεκριμένα είχε αναφέρει “Την Έλενα την ξέρω πολλά χρόνια. Η ανοησία και η κακοήθεια των Ελλήνων να μεταβάλλουν το τι λέει ένας άνθρωπος. Εκείνη την ώρα που δίνεις μια συνέντευξη λες πολλά και σου φεύγουν και πράγματα. Η μόνη κουβέντα που μου έφυγε ήταν ότι μέναμε στην Κηφισιά. Μα δεν ήταν ότι μέναμε μόνοι. Η έκφραση μέναμε πάει να πει ότι είμαστε φίλοι. Πρέπει να πούμε τι κάναμε; Είναι ντροπή.

Είναι φίλη μου 20 χρόνια η Έλενα. Είναι ντροπή.Το έχουν κάνει ανατολικό θέμα. Είκοσι χρονών ήταν όταν γνωριστήκαμε… ε όχι, δεν πάμε και με ανήλικα! Δεν είχα τίποτα με την κυρία Χριστοπούλου. Τέρμα. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε φιλική σχέση… Δεν θα αλλάξουμε επειδή κάποιοι κακοήθεις βρέθηκαν να παραφράσουν τις δηλώσεις μου”.

Ζάχος Χατζηφωτίου: Οι γυναίκες της ζωής του

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου παντρεύτηκε συνολικά, πέντε φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με μια Γαλλίδα, κόρη στρατηγού με την οποία χώρισε όταν ο πατέρας της είπε στον Χατζηφωτίου να τον βάλει στο Γαλλικό στρατό. Δεύτερη σύζυγός του ήταν η Δανάη Σωσσίδη, γόνος της οικογένειας Κύρου, της εφημερίδας «Εστίας», με την οποία έφεραν στον κόσμο την κόρη τους Μανίτα.

Ο επόμενος γάμος ήταν ξανά στο Παρίσι με μια Γαλλίδα, την Ιρέν, η οποία δούλευε στον Ντιόρ. Ο τέταρτος γάμος του Χατζηφωτίου ήταν με την Τζένη Καρέζη.

Μετά την Καρέζη, παντρεύτηκε την Κατερίνα Παπαδημητρίου, τέως Μις Ελλάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version