Ζανέλ Μονέ: Το ίντερνετ παραληρεί με το νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone

Ζανέλ Μονέ: Το ίντερνετ παραληρεί με το νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό Rolling Stone
Janelle Monae Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Rolling Stone πρωταγωνιστεί η διάσημη μουσικός Ζανέλ Μονέ, η οποία χωρίς ταμπού και σεμνοτυφία, μιλά για όσα την οδήγησαν να είναι "πιο γυμνή και λιγότερο αγχωμένη".

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Ζανέλ Μονέ (Janelle Monae), προκάλεσε τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της μετά την κυκλοφορία του νέου τεύχους του περιοδικού Rolling Stone, στου οποίου το εξώφυλλο πρωταγωνιστεί.

Με μία εξωτική, για μια ακόμη φορά, εμφάνιση, η Ζανέλ Μονέ, μίλησε στο περιοδικό εν όψει της κυκλοφορίας του νέου της άλμπουμ “The Age of Pleasure” και αναφέρθηκε σε όσα την οδήγησαν να είναι “πιο γυμνή, πιο παρούσα και λιγότερο αγχωμένη”.

Στα 37 της, η Ζανέλ Μονέ λέει ότι έχει αναπροσανατολίσει την κοσμοθεωρία της γύρω από την ευχαρίστηση, προσπαθώντας να απολαύσει συνειδητά τον εαυτό της, να “ησυχάσει” το μυαλό της, να παρτάρει και να ζει το τώρα” αναφέρει το περιοδικό.

“Έχω αλλάξει ολόκληρο τον τρόπο ζωής μου”, ανέφερε η Μονέ, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, πως “Νιώθω πολύ πιο χαρούμενη όταν τα στήθη μου είναι ελεύθερα και μπορώ να τρέχω γύρω γύρω ελεύθερη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα