Zara Phythian: Για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης καταδικάστηκε η ηθοποιός του Dr Strange

Zara Phythian: Για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης καταδικάστηκε η ηθοποιός του Dr Strange
Zara Phythian You Tube

Τόσο η Zara Phythian, όσο και ο σύζυγός της, καταδικάστηκαν για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης. Φυλάκιση οκτώ ετών επιβλήθηκε στην Phythian, ενώ 14ετή κάθειρξη για τον 59χρονο Victor Marke.

Σε φυλάκιση οκτώ ετών καταδικάστηκε η ηθοποιός του Dr. Strange, Zara Phythian, με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού, ηλικίας 15 ετών. Ο 59χρονος σύζυγός της, Victor Marke, καταδικάστηκε σε 14ετή κάθειρξη για την ίδια κατηγορία.

Ο δικαστής, απευθυνόμενος στο σύζυγο της Phythian, είπε: “Σε θεωρώ την κινητήριο δύναμη πίσω από την κακοποίηση, ενώ σημείωσε πως η σύζυγός του δρούσε κάτω “από την επιρροή που άσκησε από νεαρή ηλικία”, κάτι που ωστόσο “δεν δικαιολογεί” όσα έκανε.

Το ζευγάρι έκατσε στο εδώλιο, αντιμετωπίζοντας συνολικά 14 κατηγορίες που αφορούσαν την περίοδο μεταξύ 2005 και 2009. Μάλιστα, ο Marke κρίθηκε ένοχος και για άλλη υπόθεση κακοποίηση.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Phythian αρνήθηκε πως είναι παιδόφιλη, ενώ ο Marke παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με μία καταγγέλλουσα, ισχυρίστηκε ωστόσο πως είχε κλείσει τα 18.

Το θύμα είπε στο δικαστήριο ότι ο Marke την απείλησε και τη διέταξε να κινηματογραφήσει ορισμένες από τις στιγμές κακοποίησης στα χέρια του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα