Ζέτα Δούκα: Το τρυφερό καρέ από τη γέννηση της κόρης της – “Το πρώτο μας βλέμμα”

Ζέτα Δούκα: Το τρυφερό καρέ από τη γέννηση της κόρης της – “Το πρώτο μας βλέμμα”
Η Ζέτα Δούκα Instagram / @zetadouka

Με μια φωτογραφία από την πρώτη στιγμή που την κράτησε στην αγκαλιά της, ευχήθηκε η Ζέτα Δούκα στην κόρη της για τα 6α γενέθλιά της. Η τρυφερή ανάρτηση.

Γενέθλια είχε χθες, Σάββατο (02/04), η κόρη της Ζέτας Δούκα και του συζύγου της, Μιχάλη Χατζαντωνά, Θάλεια, η οποία έκλεισε τα 6 της χρόνια.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη γέννηση της κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο τρυφερό καρέ, φαίνεται η ίδια μόλις έχει γεννήσει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, να κρατά στην αγκαλιά της τη νεογέννητη κορούλα της.

Το πρώτο μας βλέμμα, πριν 6 χρόνια! Αγάπη μου, σε μια εποχή που περνάει δύσκολα ακόμη και η ιερή λέξη «μάνα», θέλω να σου εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που με διάλεξες να σε φέρω στον κόσμο. Είσαι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να ευχηθώ! Να είσαι γερή, τυχερή και πάντα ευτυχισμένη. Μόνο αυτό!! Η μαμά σου”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ζέτα Δούκα.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

Τα γενέθλια της κόρης της

Αργότερα, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία από το πώς γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης της, γράφοντας: Η άνοιξή μας!”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα