Ζιζέλ: “Φαινόταν ότι είχα τα πάντα, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο”

Ζιζέλ: “Φαινόταν ότι είχα τα πάντα, αλλά μέσα μου ένιωθα ότι είχα πιάσει πάτο”
Ζιζέλ Μπούντχεν AP Photo/Andre Penner

Κατάθεση ψυχής από το διάσημο supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν, η οποία μίλησε για την υγεία της, τις δυσκολίες που βίωσε και τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στη βρετανική Vogue το διάσημο supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν, μιλώντας για το απόγειο της καριέρας της και όσα κατέκτησε στις πασαρέλες, αλλά και για την υγεία της και την προσωπική της ζωή.

Η Ζιζέλ μοιράστηκε τα συναισθήματά της από εκείνη την εποχή. Απ’ έξω, φαινόταν ότι είχα τα πάντα και ήμουν μόλις 22 ετών. Από μέσα, ένιωθα σαν να είχα πιάσει πάτο”, δήλωσε, αναφέροντας πως υπέφερε από άγχος και κρίσεις πανικού για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, προτού φτάσει σε αυτό το οριακό σημείο. “Ξεκινούσα τη μέρα μου με ένα frapuccino μόκα με σαντιγί και τρία τσιγάρα και κάθε βράδυ έπινα ένα μπουκάλι κρασί. Φανταστείτε τι έκανε αυτό στο μυαλό μου”, πρόσθεσε.

Η ίδια αποτάθηκε σε έναν ομοιοπαθητικό, ο οποίος της συνέστησε μια ολοκληρωμένη αποτοξίνωση: χωρίς ζάχαρη, χωρίς δημητριακά, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς καφεΐνη, χωρίς αλκοόλ, χωρίς τσιγάρα. Τα μόνα πράγματα που μπορούσε να καταναλώσει ήταν λαχανικά, ξηροί καρποί και μικρές ποσότητες άπαχου κρέατος.

Όπως ανέφερε, τα συμπτώματα στέρησης ήταν έντονα, καθώς είχε διαταραχθεί το νευρικό της σύστημα. “Νομίζω ότι αυτές ήταν οι χειρότερες ημικρανίες που είχα ποτέ στη ζωή μου. Θυμάμαι τον γιατρό μου να λέει “λοιπόν, θέλεις να ζήσεις;”. Ήταν τόσο απλό”, δήλωσε η ίδια, προσθέτοντας πως τρεις μήνες αργότερα τα συμπτώματά της είχαν σχεδόν εξαφανιστεί και πως μέχρι σήμερα ξυπνά ευλαβικά στις 5 το πρωί για να διαλογιστεί και να ασκηθεί.

“Νομίζω ότι αισθάνομαι καλύτερα στα σαράντα μου παρά στα 20 μου. Και όχι μόνο σωματικά… Όλοι λένε ότι η ζωή τελειώνει στα 40. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ξεκινάει”, κατέληξε το διάσημο μοντέλο.

Η Ζιζέλ μίλησε, επίσης, για τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι και την οικογένειά της, είπε: Χρειάστηκε πολλή δουλειά για να παραμείνουμε ευτυχισμένοι μέχρι και σήμερα. Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις απλώς συμβαίνουν. Δεν είναι αλήθεια το παραμύθι που θέλουν να πιστεύουν οι άνθρωποι. Χρειάζεται δουλειά για να είσαι πραγματικά συγχρονισμένος με τον άλλο, ειδικά όταν έχεις κάνει παιδιά. Ο Τομ εστιάζει κυρίως στην καριέρα του, ενώ εγώ στα παιδιά. Κι είμαι πολύ ευγνώμων που με αφήνει να παίρνω τα ηνία, όταν πρόκειται για την οικογένειά μας. Ο Τομ εμπιστεύεται τις αποφάσεις μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version