Ζουγανέλης: Η κόρη μου δεν είναι το παιδί του μπαμπά

Ζουγανέλης: Η κόρη μου δεν είναι το παιδί του μπαμπά
Η τραγουδίστρια Ελεονώρα και ο πατέρας της Γιάννης Ζουγανέλης NDP Phoro Agency

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εξηγεί τον τρόπο που η κόρη του Ελεονόρα δεν ταυτίστηκε ποτέ με εκείνον καλλιτεχνικά.

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» μίλησε ο καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, αναφερόμενος στην αγάπη για τους γονείς του, τη σχέση του με την κόρη του και το αν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί της καλλιτεχνικά.

«Είμαι γόνος αναπήρων κι έχω αγαπήσει τη ζωή πάρα πολύ μέσα από τα μάτια των γονιών μου» σχολιάζει για το γεγονός πως έχει υπάρξει ιδιαίτερα δραστήριος σε ζητήματα που αφορούν στα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Όπως αναφέρει, στόχος του είναι να μάχεται ώσπου να υπάρχει ίση μεταχείριση σε αυτή την κοινωνική ομάδα.

Όταν η κουβέντα πηγαίνει στην κόρη του Ελεονόρα εκείνος αναφέρει: «Δεν είναι το παιδί του μπαμπά. Και εγώ δεν είμαι ένας τέτοιος πατέρας που θεωρώ ότι το παιδί μου είναι ιδιοκτησία μου. Με έπεισε από πολύ μικρή ότι μπορούσα να την εμπιστευθώ». Ο μουσικός και ηθοποιός φροντίζει να μην παρεμβαίνει στις επιλογές της κόρης του. «Την παρακολουθώ όσο μπορώ από απόσταση. Δεν θέλω να παρεμβαίνω. Είμαστε και φίλοι, την αγαπώ, με ενδιαφέρει, την συμβουλεύω και με συμβουλεύει» σημειώνει.

Στην ερώτηση αν έχει πάρει το ταλέντο για το τραγούδι από τον ίδιο εκείνος απαντά: «Η μητέρα της ήταν μια εξαιρετική τραγουδίστρια και μάνα, σε σημείο που έφερε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της για να σταθεί σαν μάνα στο παιδί της». Όπως σημειώνει έχουν ερμηνεύσει με την Ελεονόρα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Να φυλάγεσαι» το οποίο και αναφέρεται στη σχέση πατέρα – κόρης. «Το τραγούδι έχει συγκινησιακή κατάσταση. Δάκρυσε και πραγματικά με αφόπλισε. Είμαι ευτυχής, έχω κάνει ένα παιδί που καμαρώνω γι’ αυτό» σημειώνει.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα