Ζόζεφιν: Οι βλέψεις της για τη Eurovision – “Μου έστειλαν ένα τραγούδι αλλά δεν μου ταίριαζε”

Ζόζεφιν: Οι βλέψεις της για τη Eurovision – “Μου έστειλαν ένα τραγούδι αλλά δεν μου ταίριαζε”
Η Ζόζεφιν instagram @josephinewendel

Η Ζόζεφιν δήλωσε πως θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ενώ αποκάλυψε πως της είχαν κάνει πρόταση στο παρελθόν και είχε αρνηθεί.

Για την πιθανή εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, στα αρνητικά σχόλια που δέχεται, αλλά και στην σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, έκανε λόγο η Ζόζεφιν, μιλώντας στην εκπομή “Mega Καλημέρα”.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικά αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, αποκαλύπτοντας πως της είχαν κάνει πρόταση στο παρελθόν και είχε αρνηθεί.

«Θα ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Μου έστειλαν ένα τραγούδι, με το οποίο θα μπορούσα να πάω, αλλά δεν μου ταίριαζε», είπε η ίδια.

Σχολιάζοντας τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει που δέχεται ανά διαστήματα είπε: “Στεναχωριέμαι όταν διαβάζω αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνω σημασία αν δεν είναι με καλή διάθεση. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους“.

Η Ζόζεφιν μίλησε ακόμη και για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Παππά, δηλώνοντας πως δεν έχει πλέον κάποια επαφή μαζί του.

Δεν του έχω ευχηθεί για το παιδί του, αλλά θα το κάνω τώρα. Έμαθα ότι γέννησε η γυναίκα του. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Καλότυχο να είναι και πάντα υγεία. Δεν έχουμε πλέον, επαφές με τον Δημήτρη, αλλά τη Χριστίνα Παππά τη βλέπω που και που”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα