Χωρίς τρένο, μετρό και τραμ την Παρασκευή η Αττική

'Αδειοι οι δρόμοι της Αθήνας,οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία,Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
'Αδειοι οι δρόμοι της Αθήνας,οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αλλά και οι οδηγοί και ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ πραγματοποιούν 24ωρη απεργία,Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

24ωρη απεργία σε μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ. Διαβάστε για ποιο λόγο σηκώνουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς για σήμερα Παρασκευή

Ακινητοποιημένα θα μείνουν την Παρασκευή 2/11, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ, λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι εναντίον του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ δεν έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της έναντι των εργαζομένων και έτσι σηκώνουν χειρόφρενο στα δύο μέσα σταθερής τροχιάς.

Η επίσημη ανακοίνωση των εργαζομένων

"Η χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την κατάργηση της συμμετοχής του Δημοσίου σε στρατηγικού χαρακτήρα ΔΕΚΟ και όχι μόνο, άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων, προς όφελος των μεγαλοεπενδυτών.

Η εύθραυστη κυβερνητική συνοχή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δικαιώνονται για άλλη μια φορά όσοι έχουν την πεποίθηση ότι η ύφεση δε θα σταματήσει, ακόμα και αν εκχωρηθεί στους ιδιώτες κάθε τι που έχει σχέση με το ελληνικό κράτος. 

Επιπλέον, κατατέθηκαν στην ουσία ο προϋπολογισμός και τα επίπονα - σκληρά μέτρα που θα πλήξουν όλους τους παραγωγικούς τομείς, καθώς και τους άνεργους και τους συνταξιούχους.

Τέλος, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εφαρμόζοντας τις άνωθεν" εντολές, προβαίνει σε υλοποίηση ''διοικητικών πράξεων'' που θίγουν και προσβάλλουν τους εργαζόμενους σε αυτή", καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE:

24Media Network