Χρυσή Αυγή: "Πρόκληση να παρουσιάζουν την ΕΡΤ ως μείζον θέμα"

Χρυσή Αυγή: "Πρόκληση να παρουσιάζουν την ΕΡΤ ως μείζον θέμα"

Ανακοίνωση για το θέμα της ΕΡΤ αλλά και το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών, εξέδωσε η Χρυσή Αυγή. Διαβάστε τι αναφέρει

"Σίριαλ που έχει κουράσει" χαρακτηρίζει το θέμα της ΕΡΤ η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο (15/06) ενώ αναφέρεται και στο ενδεχόμενο εκλογών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ας τολμήσουν οι τρεις αρχηγίσκοι της συγκυβέρνησης να κάνουν εκλογές. Γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή θα λάβει ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 15% που της δίνουν οι δημοσκοπήσεις και θα είναι πλέον πανίσχυρη. Την ίδια ώρα ΝΔ και Σύριζα παραπαίουν, τα δεκανίκια του Σαμαρά (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) είναι με το ένα πόδι εκτός βουλής,  και τα λοιπά αποκόμματα (ΑΝΕΛ, ΚΚΕ) τελούν υπό διάλυση. Ας αφήσουν λοιπόν τα πολλά λόγια και ας δώσουν τον λόγο στον λαό, που είναι έτοιμος να θέσει την ταφόπλακα στο διεφθαρμένο πολιτικό τους σύστημα.

Την ίδια ώρα, το σήριαλ της ΕΡΤ έχει κυριολεκτικά κουράσει την ελληνική κοινωνία, μία κοινωνία που καταρρέει και αιμορραγεί. Είναι πρόκληση να παρουσιάζουν την ΕΡΤ ως μείζον θέμα μέσα στο χάος των χιλιάδων αυτοκτονιών, των εκατομμυρίων ανέργων και της διαλυμένης μας οικονομίας. Ο ελληνικός λαός απαιτεί μία πραγματικά εθνική ραδιοτηλεόραση, που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εξασφαλίσει. Μία ραδιοτηλεόραση μακριά από πολιτικά συμφέροντα, χωρίς χρυσοπληρωμένα κομματόσκυλα, που θα λέει την Αλήθεια στους Έλληνες πολίτες".

SHARE:

24Media Network