ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΗΣ

Δημήτρης Μπαλής

Ο Δημήτρης Μπαλής με συνολικά 28 χρόνια διαδρομής στα Μέσα Ενημέρωσης, έχει εργαστεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ, ACTION24, STAR CHANNEL New Channel και ΕΤ2 σε παραγωγές αυτοκίνησης και τουρισμού.


Μοτοπορεία μπροστά στη Βουλή για τον θάνατο του 23χρονου Ιάσονα

Η Ελλάδα… εκ των υστέρων

ΓΝΩΜΕΣ

Το «μετά Χριστόν προφήτες», το έχουν επικαλεστεί ουκ ολίγοι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν ότι ήταν δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να προβλεφθεί μια κατάσταση. Είναι όμως έτσι, ή πρέπει να το ξανασκεφτούμε ως κοινωνία;

Πρόσφυγες και μετανάστες στην Ιερά Μονή Πορετσού, της Μητρόπολης Ηλείας.

Είναι κι αυτό μια λύση διαχείρισης του μεταναστευτικού;

ΓΝΩΜΕΣ

Από τη στιγμή, που δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη πολιτική επανακατοίκησης των ορεινών και ημιορεινών χωριών, δίνεται τώρα η ευκαιρία, με το μεταναστευτικό - προσφυγικό, να σκεφτούμε διαφορετικά.

Κοντέρ αυτοκινήτου στα όρια

Ανώτατο όριο ταχύτητας αυτοκινήτων τα 180 χλμ./ώρα; Κι όμως...

ΓΝΩΜΕΣ

Η συνεχής βελτίωση σε θέματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας των αυτοκινήτων, όπως και η πλαισίωσή τους με δεκάδες συστήματα υποβοήθησης οδηγού, φαίνεται ότι δεν αρκεί, ώστε να αποσοβηθούν οι θάνατοι και οι σοβαροί τραυματισμοί.

Φαινόμενο που εξαπλώνεται τα κέντρα μάθησης

Φαινόμενο που εξαπλώνεται τα κέντρα μάθησης

ΓΝΩΜΕΣ

Αντί να ενδυναμωθεί ο ρόλος του ολοήμερου σχολείου, φθάσαμε στο σημείο το ολοήμερο σχολείο να είναι περισσότερο χρόνος παραμονής στο σχολείο μέχρι να επιστρέψουν –όσοι προλαβαίνουν- οι γονείς από τις δουλειές τους.