Κερδίστε προσκλήσεις για το Ionian jazz quintet στον Κήπο του Μεγάρου

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ionian jazz quintet στον Κήπο του Μεγάρου

Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον Κήπο του Μεγάρου για να απολαύσετε μία βραδιά Jazz από πέντε νέους καλλιτέχνες, φίλους και συμμαθητές στο Πανεπιστήμιο του Ιονίου

Το News 247 σας προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για μια βραδιά Jazz στον κήπο του Μεγάρου από το Ionian jazz quintet, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013, ώρα 9μμ. Συπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και κερδίστε.

Μια βραδιά Jazz στον κήπο του Μεγάρου, με οροφή τα αστέρια και σκηνικό τις χατουπιές, τις νερατζιές και τις μανόλιες, είναι η πρόταση που φθάνει από πέντε νέους καλλιτέχνες, φίλους και συμμαθητές στο Πανεπιστήμιο του Ιονίου που αποτελούν το Ionian jazz quintet.

Μια βραδιά ιδιαίτερη  που ανήκει στις ελκυστικές καλλιτεχνικές προτάσεις που παρουσιάζει φέτος το Μέγαρο, με προσιτή τιμή, στον πανέμορφο Κήπο του Μεγάρου, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, αλλά και τον Σεπτέμβριο.

Τα  μέλη του Ionian jazz quintet τα συνδέουν κοινές σπουδές, κοινή αισθητική και κοινοί καλλιτεχνικοί στόχοι. Απόφοιτοι όλοι του τμήματος τζαζ του Ιονίου Πανεπιστημίου θα παρουσιάσουν δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις και κάποιες κλασικές αγαπημένες του ρεπερτορίου της τζαζ με διάθεση πειραματική και αυτοσχεδιαστική, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του παλιού τους μέντορα Δήμου Δημητριάδη, Αναπληρωτή Καθηγητή, Υπεύθυνου Σπουδών Τζαζ του Ιονίου Πανεπιστήμιου. Συμμετέχουν η Λουκία Παλαιολόγου (φωνή), ο Μιχάλης Καταχανάς (βιόλα), στο πιάνο ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο), στο κόντρα-μπάσο ο Ντίνος Μάνος (κόντρα-μπάσο) και ο Βασίλης Ποδαράς (τύμπανα).

Το Ionion Jazz Quintet, αποτελεί το νέο αίμα της ελληνικής τζαζ σκηνής, που μετά την περσινή επιτυχημένη του εμφάνιση στη Γιορτή της Μουσικής, δίνει το στίγμα του για άλλη μία φορά στον Κήπο του Μεγάρου. Η νεανική τζαζ μπάντα είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας των τελευταίων 15 ετών, κατά τη διάρκεια των οποίων λειτουργεί ο Τζαζ Τομέας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Στο φρούριο της Κέρκυρας, σε μια ιδανική τοποθεσία με θέα τη θάλασσα, εκεί όπου τουρίστες απολαμβάνουν τα απομεινάρια του βενετσιάνικου πολιτισμού, εδρεύει το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Με  επικεφαλής τον Δήμο Δημητριάδη, ο τομέας τζαζ επιδεικνύει σπουδαίο έργο, μετρώντας δεκάδες απόφοιτους, ενεργούς μουσικούς στο χώρο της τζαζ, με αξιόλογο καλλιτεχνικό και δισκογραφικό έργο. Μία απτή απόδειξη της επιτυχημένης «δουλειάς» του τζαζ τμήματος αποτελούν και τα 2 CD που κυκλοφόρησαν με το περιοδικό Τζαζ & Τζαζ, που περιλαμβάνουν πρωτότυπες συνθέσεις 2 γενεών αποφοίτων του Τμήματος, προωθώντας το νέο ρεύμα της ελληνικής τζαζ σκηνής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπώληση εισιτηρίων: €7,00.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της  συναυλίας: €9,00

Πληροφορίες για το κοινό στο  τηλέφωνο: 210 72.82.333

και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

Διαβάστε του όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του NEWS 247 εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα