Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στα Καλάβρυτα

Συντονιστείτε στον News 24/7 στους 88.6 και κερδίστε ένα τριήμερο στα Καλάβρυτα

Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα, στο ξενοδοχείο Finday Eco Boutique Hotel στα Καλάβρυτα!

Ο News 24/7 στους 88.6 σας ταξιδεύει μέχρι τα μαγευτικά Καλάβρυτα! Η καθημερινή εκπομπή ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ Χ 2 με τους Σεραφείμ Κοτρώτσο & Έλλη Τριανταφύλλου, σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε διαμονή 2 διανυκτερεύσεων με παραδοσιακό σπιτικό πρωινό σε μπουφέ (Παρασκευή 30/11 και Σάββατο 01/12) για δύο άτομα στο υπέροχο ξενοδοχείο Finday Eco Boutique Hotel.

Συντονιστείτε στους 88.6 από Δευτέρα 19/11 μέχρι Παρασκευή 23/11, 12:00 – 14:00 για να μάθετε τον τρόπο συμμετοχής.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί πριν το τέλος της ομώνυμης εκπομπής.

Λίγα λόγια για το Finday Eco Boutique Hotel

Το ξενοδοχείο στα Καλάβρυτα Finday Eco Boutique Hotel βρίσκεται στους πρόποδες του Χελμού, σε ένα κτήμα 6 στρεμμάτων, μόλις 800 μ. από το κέντρο των Καλαβρύτων. Ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης, τα σπιτάκια του ξενοδοχείου στα Καλάβρυτα με ξεχωριστές εισόδους προσφέρουν ιδιωτικότητα και ησυχία, χωρίς όμως να λείπει η εύκολη πρόσβαση στο κέντρο των Καλαβρύτων. Την απόσταση μπορείτε εύκολα να την περπατήσετε μέσα από ένα καταπράσινο δασάκι γεμάτο πεύκα, έλατα και κυπαρίσσια.

Το κεντρικό πέτρινο κτίριο του ξενοδοχείου στα Καλάβρυτα με τα σαλόνια και το μεγάλο παράθυρο που καθηλώνει τα βλέμματα, δείχνουν στον επισκέπτη την θέα πάνω από τα Καλάβρυτα. Στους ζεστούς κεντρικούς χώρους, μπορείτε να χαλαρώσετε να πιείτε ένα ζεστό ρόφημα, να παίξετε επιτραπέζια, να κουβεντιάσετε με την παρέα σας ή να διαβάσετε ένα βιβλίο από την βιβλιοθήκη. Κάθε γωνιά του ξενοδοχείου στα Καλάβρυτα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη διατηρώντας τον boutique χαρακτήρα και την αισθητική όπου είναι ιδανικά συνδυασμένα μέσα στο χώρο. Η επένδυση σε εναλλακτική μορφή θέρμανσης του ξενοδοχείου, με την μέθοδο της γεωθερμίας, ο σεβασμός που δείχνουμε στο περιβάλλον, τα βουνά και το παραδοσιακό στυλ των Καλαβρύτων προσφέροντας αυθεντική φιλοξενία είναι οι λόγοι που μας κάνουν ευαισθητοποιημένους σε θέματα οικολογίας, ένα κεφάλαιο με μέλλον, που έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε και να επενδύσουμε.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου στα Καλάβρυτα διακοσμημένα με ζεστά χρώματα, ξύλινες λεπτομέρειες, σιδερένια κρεβάτια και χειροποίητα χαλιά διακρίνονται σε τρεις τύπους (κόζι δίκλινα δωμάτια, άνετα τετράκλινα σε μορφή στούντιο και παραδοσιακές σουίτες δύο χώρων με τζάκι).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version