Διαψεύδει η προεδρία ότι δεν κάλεσε την Κορακάκη

Διαψεύδει η προεδρία ότι δεν κάλεσε την Κορακάκη
ΣΠΑΤΑ-ΑΦΙΞΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) Eurokinissi

Σύγχυση έχει δημιουργηθεί σχετικά με το αν η Άννα Κορακάκη, προσκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο πατέρας της υποστήριξε ότι τους ξέχασαν. Τι απάντησε η Προεδρία. Η Ολυμπιονίκης θα βραβευθεί σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο

Πηγές του Προεδρικού Μεγάρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, σύμφωνα με τα οποία η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, δεν προσκλήθηκε στην σημερινή βράβευση των Ολυμπιονικών από τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Οπως αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Άννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Νωρίτερα, ο πατέρας της Άννας Κορακάκη, Τάσος, είχε δηλώσει στον δημοσιογράφο του Sport24 Radio 103,3, Γιάννη Λαμπίρη, ότι οι υπεύθυνοι ξέχασαν να τους στείλουν πρόσκληση στην χρυσή και χάλκινη Ολυμπιονίκη του Ρίο, με αποτέλεσμα να το πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα