Διεθνής ημέρα κινητοποίησης για την ΕΡΤ την Κυριακή

Διεθνής ημέρα κινητοποίησης για την ΕΡΤ την Κυριακή
Το προαύλιο της ΕΡΤ και λεωφόρος Μεσογείων "βούλιαξαν" από χιλιάδες κόσμου που έφτασε με κάθε μέσον στην Αγία Παρασκευή για να φωνάξει την αντίθεσή του στο λουκέτο που μπήκε στη δημόσια τηλεόραση. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, είχαν καλέσει τους εργαζόμενους να συγκεντρωθούν στην ΕΡΤ. Λόγω της συγκέντρωσης και του κόσμου που βρίσκεται ήδη έξω από το ραδιομέγαρο, έκλεισαν και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων. (ΕUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

Κάλεσμα σε όλους του Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, απευθύνουν οι εργαζόμενοι στη δημόσια ραδιοτηλεόραση

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, Ημέρα Διεθνούς Κινητοποίησης για την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ καλούν όλους του Έλληνες, εντός και εκτός Ελλάδας, να ενώσουν τη φωνή και τις προσπάθειές τους για να ανοίξει ξανά η ΕΡΤ.

“Καλούν τους πολίτες να συγκεντρωθούν στο προαύλιο του ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής και να συμμετάσχουν στις ανοιχτές συζητήσεις παρακολουθώντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Να βγουν σε πλατείες και δρόμους, «ενημερώνοντας για το πλήγμα που δέχτηκε η δημοκρατία με το «μαύρο» στην ΕΡΤ, να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter κλπ) για να διαδώσουν το μήνυμα αντίστασης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα