ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Γιάννης Λαγός: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - Ζητάει φυλάκιση στον Κορυδαλλό

Γιάννης Λαγός: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα - Ζητάει φυλάκιση στον Κορυδαλλό

Ο υπόδικος Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός έφτασε στην Αθήνα φρουρούμενος και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα στο Εφετείο. "Για την ορθοδοξία και την Ελλάδα αξίζει κάθε θυσία", φώναξε έξω από το Εφετείο.

Ελληνικό

Ελληνικό: Πράσινο φως από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Η Ολομέλεια του Συμβούλιου της Επικρατείας έκρινε ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού δεν υπάγεται στο προστατευτικό καθεστώς της δασικής νομοθεσίας κι άρα μπορούν να προχωρήσουν οι εργασίες.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Παραγγελία Εισαγγελέα του ΑΠ για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος

Την εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και τον εντοπισμό των δραστών ζητά από τους εποπτεύοντες της Εισαγγελίας Εφετών και Πρωτοδικών της Αθήνας, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης (Αρχείο - Από την παράσταση Πλούτος του Αριστοφάνη)

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό

Οι ενέργειες του ανακριτή και τί αναμένεται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να ασκήσει σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η ασχολία με τους ανήλικους είναι ό,τι πιο σημαντικό συνέβη στη ζωή μου

Η ασχολία με τους ανήλικους είναι ό,τι πιο σημαντικό συνέβη στη ζωή μου

Η πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου μιλά για πρώτη φορά με "γεμάτη" ατζέντα. Το επαγγελματικό και ανθρώπινο μεράκι της με τα παιδιά, η υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι, η Novartis και τα δημοσιεύματα που την πλήγωσαν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση η έρευνα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να έχει καταλήξει ως προς την εξέλιξη δύο ερευνών για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αίθουσα δικαστηρίου (φωτογραφία αρχείου)

Πρωτοφανής απόφαση με επιμέλεια στον πατέρα, παρά τα περιστατικά βίας

Το δικαστήριο ακολούθησε την επιθυμία των παιδιών και έδωσε την αποκλειστική επιμέλεια στον πατέρα, χωρίς να ληφθούν υπόψη περιστατικά που αφορούσαν στη σχέση των δύο γονέων και σχετίζονται με σωματική βία και άρνηση καταβολής διατροφής.

Από την προσαγωγή του Μ. Φουρθιώτη και των δύο συλληφθέντων στον εισαγγελέα.

Μένιος Φουρθιώτης: Οδηγείται στον ανακριτή - Η υπερασπιστική του γραμμή

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοι του για τις επιθέσεις που έλαβαν χώρα έξω από το σπίτι του παρουσιαστή, αλλά και για τη συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

Στον σταθμό Βενιζέλου του υπό κατασκευή μετρό Θεσσαλονίκης

Μετρό Θεσσαλονίκης: Το ΣτΕ απέρριψε την προσφυγή κατά της μεταφοράς των αρχαίων

Διέρρευσε η απόφαση του ΣτΕ υπέρ της απόσπασης και επανατοποθέτησης της «Βυζαντινής Πομπηίας». Με οριακή πλειοψηφία απορρίφθηκαν οι προσφυγές των 7 φορέων ενάντια στην απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού.

Δημήτρης Τσοβόλας

Novartis: Ο Δ. Τσοβόλας ζητάει εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή κατάθεσης

Ο συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσόβολας ζητά εισαγγελική παρέμβαση για διαρροή περιοχομένου κατάθεσης του Σάμπυ Μιωνή.