Δικηγόρος οικογένειας στο NEWS 247: Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το αν ο 18χρονος σπρώχτηκε ή πήδηξε από το τρόλεϊ

Δικηγόρος οικογένειας στο NEWS 247: Υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για το αν ο 18χρονος σπρώχτηκε ή πήδηξε από το τρόλεϊ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον τραγικό θάνατο του νεαρού στο Περιστέρι. Τι δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας του 18χρονου Αρετή Παπαναγιώτου στο NEWS 247 (Audio)

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής γνωμάτευσης για τον τραγικό θάνατο του 18χρονου στο Περιστέρι, το NEWS 247 επικοινώνησε με τη δικηγόρο της οικογένειας Αρετή Παπαναγιώτου που σημειώνει πως υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από το συμβάν.

“Υπάρχουν πάρα πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση και για αυτόν τον λόγο αναμένουμε τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης και της νεκροψίας που θα δείξουν αφενός ποια τα σημάδια και τα ίχνη πάλης και βίας ή ώθησης επάνω στο σώμα του παιδιού και αφετέρου εάν στο τρόλεϊ το παιδί έσπασε από μόνο του την πόρτα ή πάτησε το κουμπί κινδύνου ή αν κάποιος άλλος άνοιξε την πόρτα και έφυγε το παιδί με κάποια πιθανή ώθηση.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποιες ανεπίσημες πληροφορίες, οι οποίες λένε ότι το παιδί έσπασε τον αυχένα του, γεγονός που ενδεχομένως να δείχνει ώθηση του παιδιού.

Όμως όλα αυτά είναι ανεπίσημες πληροφορίες και εικασίες. Δεν έχουμε σαφή εικόνα της δικογραφίας έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε και μία σαφή άποψη για τα πραγματικά αίτια του περιστατικού και του θανάτου του παιδιού.

Για αυτόν τον λόγο είμαστε επιφυλακτικοί. Ας αφήσουμε την υπόθεση να διαλευκανθεί στον φυσικό της χώρο που είναι τα δικαστήρια και ελπίζουμε ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Εάν υπάρξουν και αν προκύψουν ευθύνες κάποιων ανθρώπων τότε η δικαιοσύνη θα τους καλέσει να τιμωρηθούν αναλόγως. Έχουμε εμπιστοσύνη λοιπόν στη δικαιοσύνη” δήλωσε στο NEWS 247 η δικηγόρος του 18χρονου Αρετή Παπαναγιώτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα