Απίστευτο ντέρμπι στη Μεσσήνη. Ο δήμαρχος θα βγει από το Πρωτοδικείο

Απίστευτο ντέρμπι στη Μεσσήνη. Ο δήμαρχος θα βγει από το Πρωτοδικείο

Αξέχαστη θα μείνει η εκλογική βραδιά στη Μεσσήνη. Διαβάστε για το ολονύχτιο θρίλερ, με την ισοπαλία των δύο υποψήφιων δημάρχων στις 9.236 ψήφους

Μια απίστευτη εκλογική βραδιά έζησαν την Κυριακή (25/05) στη Μεσσήνη, καθώς η αναμέτρηση των δύο υποψήφιων δημάρχων, που είχαν περάσει στον δεύτερο γύρο, δεν είχε νικητή.

Το ντέρμπι ξεκίνησε από νωρίς, αφού με το άνοιγμα κιόλας των πρώτων ψηφοδελτίων, οι δύο υποψήφιοι Στάθης Αναστασόπουλος και Γιώργος Τσώνης εναλλάσσονταν στην πρωτοπορία. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (26/05) και ενώ είχε γίνει η καταμέτρηση στα 101 από τα 102 τμήματα, ο κ. Αναστασόπουλος ήταν μπροστά με 77 ψήφους διαφορά.

Λίγη ώρα αργότερα, η δικαστική αντιπρόσωπος ενημέρωσε ότι στο τελευταίο τμήμα ο κ. Τσώνης είχε πάρει 76 παραπάνω ψήφους από τον αντίπαλό του, κάτι που σήμαινε ότι ο κ. Αναστασόπουλος εκλεγόταν δήμαρχος με μία ψήφο διαφορά.

Ακολούθησαν οι γνωστές πανηγυρικές δηλώσεις για τη νίκη, την ίδια ώρα που στο αντίπαλο στρατόπεδο επικρατούσε εκνευρισμός και απογοήτευση.

Όλα άλλαξαν τα ξημερώματα, όταν έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι το αποτέλεσμα ενός τμήματος είχε μεταφερθεί λάθος στο τηλεγράφημα και ο κ. Αναστασόπουλος είχε μία ψήφο λιγότερη. Έτσι προέκυψε η ισοπαλία, με τους δύο υποψήφιους να λαμβάνουν από 9.236 ψήφους ο καθένας.

Οι διαφορές τους θα λυθούν οριστικά και αμετάκλητα από το Πρωτοδικείο.

Πληροφορίες από tharrosnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα