Bild: Αηδία, Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες

Bild: Αηδία, Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες

Για βρώμικη προεκλογική εκστρατεία και ψηφοθηρία κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η γερμανική εφημερίδα Bild (Pic)

Με τίτλο “Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες”, δημοσίευμα της Bild επιτίθεται κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV.

Σημειώνοντας πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές, η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι στην Αθήνα διεξάγεται “μια βρώμικη προεκλογική εκστρατεία”.

“Λίγες μόλις μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της χρεοκοπημένης χώρας, διαπομπεύονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης οι άρρωστες αυτές γυναίκες, ενώ θεωρείται και επίτευγμα των ελληνικών αρχών” σημειώνεται.

 

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης, όπως αναφέρεται, υπερασπίστηκε αυτή την επαίσχυντη διαδικασία εις βάρος των άτυχων γυναικών.

“Η δημοσίευση των φωτογραφιών είναι νόμιμη, δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι οι άνδρες που ήρθαν σε επαφή με πόρνες, θα πρέπει να συνειδητοποιούν τον κίνδυνο” επισημαίνει.

Φαίνεται ότι λόγω της άθλιας οικονομικής κατάστασης της χώρας, ο υπουργός τους, σχολιάζει η Bild, επέλεξε έναν τόσο φθηνό τρόπο, να μαζέψει ψήφους. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα