Χουντής: “Να απομονωθεί η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη”

Χουντής: “Να απομονωθεί η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη”
Νίκος Χουντής Eurokinissi

Ο Νίκος Χουντής, υποψήφιος ευρωβουλευτής ΛΑΕ, μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τα μνημόνια, την κυβέρνηση και τις επικείμενες ευρωεκλογές.

“Ο Τσίπρας εφαρμόζει πολιτική νεοφιλελευθερισμού” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή των Ζηνοβία Σαπουνά και Κώστα Παπαγεωργίου, “Καλημέρα όλη μέρα”, ο Νίκος Χουντής, όταν ρωτήθηκε για το προσκλητήριο του Πρωθυπουργού στις δυνάμεις του κέντρου και της αριστεράς.

Μιλώντας στον σταθμό μας, ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ και εκ νέου υποψήφιος είπε ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει ως κακό το τρίτο μνημόνιο και τη μετα-μνημονιακή εποπτεία, αλλά τα υπηρετεί και πρόσθεσε ότι και στην Ευρώπη, προσκλητήριο απευθύνουν και αυτοί που ευθύνονται για τη λιτότητα.

Ζήτησε να απομονωθεί η ακροδεξιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και κάλεσε τους πολίτες που νιώθουν οργή και θυμό να στηρίξουν δυνάμεις της Αριστεράς και να ψηφίσουν αυτούς που θέλουν να αλλάξουν την Ευρώπη.

Τέλος, ο Νίκος Χουντής κατηγόρησε τις Βρυξέλλες ότι έχουν ακολουθήσει έναν φιλελεύθερο και συντηρητικό δρόμο, με ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ακολουθώντας την ακροδεξιά ατζέντα των κλειστών συνόρων και της στρατιωτικοποίησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version