Χριστοδουλάκης για Μητσοτάκη: Μην τρέφει αυταπάτες ότι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια ΝΔ – ΚΙΝΑΛ

Χριστοδουλάκης για Μητσοτάκη: Μην τρέφει αυταπάτες ότι υπάρχει ιδεολογική συγγένεια ΝΔ – ΚΙΝΑΛ
O Γραμματέας στο ΚΙΝΑΛ, Μανόλης Χριστοδουλάκης Eurokinissi

Σκληρή απάντηση από το γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής σε όσα δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνέντευξή του στο News 24/7 στους 88,6 για το κόμμα του και τη Φώφη Γεννηματά.

Απάντηση μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 έδωσε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και τις αιχμές που άφησε κατά της Φώφης Γεννηματά και του ΚΙΝΑΛ: “Να μη τρέφει καμία αυταπάτη ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία ότι έχουμε ιδεολογική συγγένεια με τον χώρο αυτό πολιτικά” σχολίασε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής. 

Πρόσθεσε ότι η συγκυβέρνηση είχε γίνει μόνο και μόνο για να μην πέσει η χώρα στα βράχια. “Σήμερα έχουμε μια κυβέρνηση που υπονομεύει το μέλλον του ελληνικού λαού” σημείωσε, καταλογίζοντας συντηρητική πολιτική στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά -όπως είπε- η απάντηση δεν είναι η στροφή στην επίσης συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη που μίλησε για 7ημερη εργασία και έχει ακραίες θέσεις στο σύστημα υγείας. 

“Έχουμε ισχυρό μέτωπο απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό που εκφράζουν και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ” υπογράμμισε ενώ είπε ότι οι δημοσκοπήσεις θα πάρουν την απάντησή τους την Κυριακή το βράδυ, έκανε λόγο για αλλαγή κλίματος και μίλησε για τεχνάσματα ούτως ώστε να δημιουργηθούν δίπολα. Χαρακτήρισε αναγκαία προϋπόθεση τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, λέγοντας ότι το ΚΙΝΑΛ έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο χρόνια επί του θέματος και αφήνοντας με αυτό τον τρόπο αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που μίλησε για το ζήτημα στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

Ζήτησε αναλογικότερο εκλογικό σύστημα αλλά όχι με τον τρόπο που το έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος -κατά τον ίδιο- δε συμβάλλει στην κυβερνησιμότητα.  

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version