Δανέλλης: Δεν πουλάει πια το Μακεδονικό

Δανέλλης: Δεν πουλάει πια το Μακεδονικό
Ο Σπύρος Δανέλλης στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6

O Σπύρος Δανέλλης μίλησε στο News24/7 στους 88,6 για το γεγονός ότι η Συμφωνία των Πρεσπών απουσιάζει από το προεκλογικό λόγο των κομμάτων αλλά και για το επίδικο των ευρωεκλογών.

Οι Ελληνες πολίτες-και κυρίως οι Μακεδόνες- έχουν συνειδητοποιήσει τα θετικά της Συμφωνίας των Πρεσπών” δήλωσε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα” ο Σπύρος Δανέλλης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε γελοιότητες τα όσα ειπώθηκαν περί ανταλλαγής της θετικής του ψήφου για τη Συμφωνία των Πρεσπών με παρουσία στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Τόνισε την ανάγκη να επικρατήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις στις επικείμενες ευρωεκλογές και χαρακτήρισε το δίλημμα Τίμερμανς ή Βέμπερ απολύτως υπαρκτό και σημαντικό καθώς “πρόκειται για εντελώς διαφορετικούς κόσμους”.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι τα αδικεί το τάιμινγκ της ανακοίνωσής τους (λίγο πριν τις εκλογές) , ωστόσο ανίχνευσε υποκρισία από την πλευρά της αντιπολίτευσης που, όπως τόνισε, αν και δεν συμφωνεί τα ψηφίζει για να μην προκαλέσει λαϊκή δυσαρέσκεια.

Για το Ποτάμι, από το οποίο προέρχεται, είπε τέλος ότι διαθέτει ακόμη σοβαρές προοδευτικής φωνές και ότι εκτράπη από την πορεία του λόγω του ελλείμματος της ηγεσίας του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version