Δένδιας: Η ΝΔ δεν θέλει έναν “γάμο” από ένα πολύ κακό συνοικέσιο μετά τις εκλογές

Δένδιας: Η ΝΔ δεν θέλει έναν “γάμο” από ένα πολύ κακό συνοικέσιο μετά τις εκλογές
Ο Νίκος Δένδιας Eurokinissi

"Εφιαλτικό" χαρακτήρισε το σενάριο να μην υπάρξει αυτοδυναμία μετά τις εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα στη Β' Αθηνών.

Εφιαλτικό σενάριο για τη χώρα χαρακτήρισε την έλλειψη αυτοδυναμίας ο Νίκος Δένδιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή.

Κατά τον ίδιο, η ψήφος ανοχής του ΚΙΝΑΛ σημαίνει ότι θα υπάρχει διαπραγμάτευση σε κάθε νομοσχέδιο, χωρίς η Χαριλάου Τρικούπη να έχει καμία κυβερνητική ευθύνη.

«Η ΝΔ δεν αποκλείει τη συνεννόηση μετά τις εκλογές. Αυτό που δεν θέλει είναι ένας γάμος από ένα πολύ κακό συνοικέσιο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα στη Β’ Αθηνών δήλωσε ότι είναι «συζητήσιμο το αν θα επιστρέψουμε στις 50 έδρες μπόνους» όταν ρωτήθηκε για τον εκλογικό νόμο.

Τάχθηκε υπέρ της διερεύνησης του πρώτου εξαμήνου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι ο χρόνος της επόμενης κυβέρνησης δεν πρέπει να εξαντληθεί σε εξεταστικές.

Υποστήριξε ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει τα ουσιαστικά προσόντα για να είναι ΠτΔ εκτίμησε ωστόσο ότι τον πρώην Πρωθυπουργό δεν τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο ενώ για τον Προκόπη Παυλόπουλο είπε ότι «την κρίσιμη ώρα, έκανε τη δουλειά του σωστά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα