Δημοσκοπήσεων συνέχεια ΜΑΡC: 3,6% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή πίσω από Το Ποτάμι η Ελιά

Δημοσκοπήσεων συνέχεια ΜΑΡC: 3,6% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή πίσω από Το Ποτάμι η Ελιά
EUROKINISSI

Διαβάστε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MARC για λογαριασμό της τηλεόρασης του ALPHA και της εταιρείας MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που επιτρέπεται η δημοσίευση  των δημοσκοπήσεων . Σύμφωνα με αυτές που είδαν μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας σε όλες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προβάδισμα 3,6 ποσοστιαίων μονάδων παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση (20-22 Μαΐου) της εταιρείας «Marc» για λογαριασμό της τηλεόρασης του Alpha.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,6% και η ΝΔ 21%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 8,7%. Ακολουθούν «Το Ποτάμι» με 6%, η Ελιά με 5,6% το ΚΚΕ με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 2,4%. Οι Οικολόγοι Πράσινοι-Πειρατές συγκεντρώνουν 1,9%, ο ΛΑΟΣ 1,7%, οι ΓΕΦΥΡΕΣ 1,1%, άλλο κόμμα 4,8% και λευκό- άκυρο 1,4%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 11,4%.

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 41,6%, η ΝΔ 38,3%, ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησαν 20,1% των ερωτηθέντων.

Εξάλλου, 58,1% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θέλουν εκλογές στο τέλος της τετραετίας, έναντι 35,1% των ερωτηθέντων, που θεωρούν ότι οι πρόωρες εκλογές θα έδιναν λύση.

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας MRB

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2,9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ, κατέγραψε πανελλαδική δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε τα τελευταία 24ωρα από την εταιρεία MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 24,9% έναντι της ΝΔ, που συγκεντρώνει 22%. Ακολουθούν η ΧΑ με 7,9%, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ με 7%, η Ελιά με 6%, το ΚΚΕ με 5,1%, οι ΑνΕλ με 3,1% και η ΔΗΜΑΡ με 2,2%. Τα μικρά κόμματα στο σύνολό τους συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις του 7,8% των ερωτηθέντων.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 14%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοσκοπήσεις
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δημοσκόπηση: Στο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερό προβάδισμα έναντι της ΝΔ

Alco:Προβάδισμα 3,4% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

SHARE:

24Media Network