Εκλογές 2015. Μεϊμαράκης: Οι πολίτες να διώξουν με την ψήφο τους το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν

Εκλογές 2015. Μεϊμαράκης: Οι πολίτες να διώξουν με την ψήφο τους το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν
ΑΘΗΝΑ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΥΑΓ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Ως μια μέρα γιορτής χαρακτήρισε τη σημερινή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Μαρούσι

Στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Ο κ. Μεϊμαράκης χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα γιορτή για τους πολίτες, οι οποίοι με τη ψήφο τους θέλουν να διώξουν “το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν” και ευχήθηκε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες.

Η ακριβής δήλωση του προέδρου της ΝΔ έχει ως εξής:

“Σήμερα είναι μέρα γιορτής. Δεν μιλάνε οι πολίτικοι αλλά οι πολίτες, που με την ψήφο τους πιστεύω ότι θέλουν να διώξουν το γκρίζο, το ψέμα, τη μιζέρια και τους δήθεν. Θέλουν με την ψήφο τους να φέρουν την αλήθεια και τους αυθεντικούς για να μπορέσουν να φέρουν ένα καλύτερο αύριο για όλους του Έλληνες, γιατί ανεξαρτήτως του τι θα ψηφίσουν εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε την εμπιστοσύνη όλων.  Ένα καλύτερο αύριο για όλη την οικογένεια και κυρίως για εκέινη που είναι ο στυλοβάτης της οικογένειας, τη γυναίκα, την μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την εργαζόμενη,την άνεργη. Θεωρώ λοιπόν ότι απόψε το βράδυ όλοι οι Έλληνες θα γιορτάσουμε τη νέα Ελλάδα που ξημερώνει τη Δευτέρα, με χαμόγελο στα χείλη όλων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα