Εκλογές 2015. Θεοδωράκης: Είμαστε αποφασισμένοι για μικρούς, δίκαιους συμβιβασμούς

Εκλογές 2015. Θεοδωράκης: Είμαστε αποφασισμένοι για μικρούς, δίκαιους συμβιβασμούς
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ-ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015.(EUROKINISSI-ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΑΚΟΣ) Eurokinissi

Την ελπίδα να έχουμε μικρή αποχή, να σηκωθεί ο κόσμος να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του, εξέφρασε ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, από το το 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Χαλέπα, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα (vid)

Την ανάγκη για μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ο επικεφαλής του ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από τα Χανιά όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δηλώνοντας αποφασισμένος για “μικρούς, δίκαιους συμβιβασμούς”.

Ο κ. Θεοδωράκης εξέφρασε την ελπίδα η αποχή να κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα και ο κόσμος να πάει να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά λάθος στην αρχή δεν είχαν δώσει ψηφοδέλτιο του Ποταμιού στον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος βγήκε από το παραβάν και το είπε στην εφορευτική επιτροπή!

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού:

“Ελπίζω να έχουμε μικρή αποχή, να σηκωθεί ο κόσμος να πάει να ψηφίσει να ψηφίσει αλλιώς και να ψηφίσει για το μέλλον των παιδιών του, να μην γυρίσουμε στις παλιές ημερομηνίες, να μην γυρίσουμε στο Γενάρη του ’15, να μην γυρίσουμε στα προηγούμενα χρόνια, αλλά να φύγουμε μπροστά.

Η Ελλάδα μπορεί και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και η Κρήτη και τα Χανιά δείχνουν το δρόμο.

Από σήμερα το βράδυ πρέπει να είναι μια μέρα δουλειάς και πρέπει να είμαστε όλοι αποφασισμένοι, εμείς είμαστε αποφασισμένοι, για μικρούς δίκαιους συμβιβασμούς. Θα πρέπει να ξεχάσουμε όσα λέγαμε προεκλογικά ως προς την αντιπαράθεση και να θυμηθούμε όλα όσα λέγαμε, αν λέγαμε, ως προς τις λύσεις των προβλημάτων.

Πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο νέων εκλογών που κανείς δεν θέλει και να συζητήσουμε πώς θα αλλάξουμε τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας και πως με μικρούς συμβιβασμούς θα συνεργαστούμε ολοι και θα κάνουμε μια καλύτερη χώρα.

Το παν είναι να έχουμε διάθεση να συνεργαστούμε, τώρα το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό θα εξαρτηθεί από την ψήφο του ελληνικού λαού. Εμείς ζητάμε να μας δώσει τη δυνατότητα να γίνουμε η μηχανή των αλλαγών, η μηχανή των μεταρρυθμίσεων, γιατί η χώρα αυτή πρέπει να αλλάξει, δεν πρέπει να τη γκρεμίσουμε αλλά πρέπει να την αλλάξουμε ριζικά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα