Εκλογές 2015: Τη ΔΕΘ επισκέπτεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το τριήμερο

Εκλογές 2015: Τη ΔΕΘ επισκέπτεται ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης το τριήμερο
ΚΡΗΤΗ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Β. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ.(EUROKINISSI-ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ) Eurokinissi

Το πλήρες πρόγραμμα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη ΔΕΘ, που θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Κυριακής

Τη ΔΕΘ θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος ΜεΪμαράκης από την Παρασκευή 11 έως την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, μία εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση.

Το NEWS247 θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα και θα παραστεί στη Συνέντευξη Τύπου που θα παραδώσει ο κ. Μεϊμαράκης στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη ΔΕΘ έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί στις 16:00 με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις 17:00 θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο της Πόλης.

Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την Πρώτη Σερρών.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, θα πραγματοποιήσει κοινή σύσκεψη με τους Πρυτάνεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, αλλά και με τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Στις 10:45 θα επισκεφθεί τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμο, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα Προεδρεία Φορέων Εκπροσώπησης Παραγωγικών Τάξεων, ενώ στις 13:15 θα ακολουθήσει σύσκεψη με τα Προεδρεία Επιστημονικών Φορέων.  Όλες οι συσκέψεις θα γίνουν στο Μουσείο Φωτογραφίας (Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Στις 20:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει στους Παραγωγικούς Φορείς στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 11:30, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννη Βελλίδη.

Στη συνέχεια, ο κ. ΜεΪμαράκης θα επισκεφθεί τα γραφεία της HELEXPO – ΔΕΘ, όπου θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο και θα περιηγηθεί σε περίπτερα και χώρους της ΔΕΘ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα